Caldera Spa’s

De Martinique van de Paradise serie

Dit ruime en moderne bad werd door Consumers Digest als beste aankoop beoordeeld. Zijn aparte vorm voor vele spa-fans heel aantrekkelijk. De spa heeft een geprofileerde look, een ruime ligplaats, en extra beenruimte met een FootRidge™-steunpunt. Met zijn gul jetaanbod brengt de Martinique™ ontspanning naar een nieuw niveau.5 volwassenen
226 x 193 x 86 cm34 jets

LICHTPUNTEN
De LED-punten van het Paradise-verlichtingssysteem verspreiden fonkelende lichtstralen langs de rand van het water. Terwijl het warme water in uw Paradise-spa wervelt, prikkelen de lichtprisma's diep onder het oppervlak de zintuigen.

FROG™
Met het FROG-systeem behoort ingewikkelde waterverzorging tot het verleden. Vervang gewoon de broompatronen maandelijks en de mineraalpatronen vier keer per jaar om sprankelend helder water te behouden.

CIRCULATIE & VERWARMING
De zeer efficiënte EnergyPro™-circulatiepomp werkt voortdurend om het water te filteren. Zo blijft het water sprankelend helder en bespaart u geld.

HOT TUB CIRCUIT THERAPY™
Als een persoonlijke trainer een specifieke reeks oefeningen opstelt - een zogenaamde circuittraining - is dit om u een evenwichtige training te bezorgen. Volgens hetzelfde principe vindt u in de zitplaatsen van uw Caldera-spa verschillende types van jets in specifieke anatomische configuraties. Als u van het ene naar een volgend zitje doorschuift, krijgen alle belangrijke spiergroepen van uw lichaam een volledig afdoende massage.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Wellness?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist