Bier en roken

De trend voor 2016

Ja, het is even wennen, maar grote kans dat op menig goede-voornemen-lijstje van echte foodies dit jaar ‘beginnen met roken’ en 'meer bier drinken' stond. Dat is gelukkig veel onschuldiger dan het klinkt: we hebben het hier namelijk over het roken als bereiding van je gerechten en het toevoegen van (zelfgebrouwen) bier aan je cocktails. 

Subtiele rooksmaak
Vis, vlees, groente en zelfs kaas kun je bereiden in een rookoven. Het geeft een subtiele rooksmaak aan je gerechten en is bovendien een vetarme manier van voedsel bereiden, omdat je helemaal geen olie of andere vetten gebruikt. Let’s smoke!

Cocktail o'clock
Waar we vorig jaar al zagen dat steeds meer mensen aan de slag gingen met het brouwen van hun eigen bier, mixen we dit jaar zelfgebrouwen bier tot de lekkerste biercocktails. Inderdaad, cocktails met bier worden het helemaal in 2016! Met een paar handige attributen in huis, mix jij die biercocktails helemaal naar eigen smaak gewoon zelf. Proost!

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Buiten koken?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist