Barbecuetrends 2018

Wat gooien we op de gloeiende kooltjes?

2017 is voorbij gevlogen en nu zitten we alweer even in het nieuwe jaar. Wat zijn de trends van 2018 die je in de gaten moeten houden en wat gooien we dan zoal boven die gloeiende kooltjes? In deze blog nemen we je mee in de ontwikkelingen die dit jaar in barbecue land steeds populairder worden.

Pitmasters
Barbecueën doen we allang niet alleen maar in de zomer. Ook tijdens de andere jaargetijden steken mensen de barbecue steeds vaker aan. Winterbarbecuen blijkt een echte hit. In navolging van de Amerikanen zien we dat barbecue wedstrijden steeds meer in trek zijn. Hier wordt de passie van barbecueën geserveerd. Er komt veel publiek op af vanwege de presentaties, goed advies en natuurlijk het lekkere eten.Meer groente op de barbecue
Vleesloos bbqen blijft populair. Vaak gebruik je hiervoor een aluminium bakje om je groenten op de barbecue mee te grillen. Hierdoor krijgen je groenten een lekkere rokerige smaak, die je niet krijgt wanneer je gewoon uit de pan bakt. De carnivoren onder ons hebben niets te vrezen, want barbecueën en vlees blijven onlosmakelijk met elkaar verbonden. Anno 2018 zijn we echter steeds bewuster bezig met onze vleesconsumptie, wat de daling in het eten van vlees verklaard.

Presentatie
Niet alleen de smaak van je eten is belangrijk, maar ook de presentatie. Een mooie opmaak van je bord wordt steeds meer een onderdeel van een avondje barbecueën. Weg met de plastic bordjes en lelijk bestek!

Beer can burger
Beer can burgers zijn eigenlijk gevulde mega burgers. Het vindt zijn origine bij de BBQ Pitboys. Maak een grote bal gehakt en druk dit vervolgens in met een bierblikje. De holling die dan ontstaat kun je vullen met alles wat je lekker vindt. Een beer can burger gaat goed samen met bacon, spek en verschillende soorten groenten.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Buiten koken?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist