Dik Geurts Houtkachels

Jens

Dik Geurts introduceert twee nieuwe vrijstaande houtkachels voor warmte en gezelligheid in een interieur. De robuuste Jens haarden zijn uitgevoerd in zwart. Hierdoor hebben beide modellen een moderne uitstraling. Door het zeer hoge rendement van de houtkachels is een woonkamer snel op temperatuur en kan op stookkosten bespaard worden.Jens L
De Jens L is een kleine, compacte houtkachel met ronde accenten. De kachel, met gesloten verbranding, is ideaal voor plaatsing onder een schouw. De Jens L is eenvoudig aan te sluiten op een bestaand schoorsteenkanaal. Dik Geurts heeft ook bijpassende accessoires.

Jens H
Het Jens H model is een moderne, vrijstaande houtkachel met een speelse knipoog naar vroeger. De ronde vormen accentueren het stijlvolle design. Ook de Jens H is aan te sluiten op een bestaand schoorsteenkanaal en kan worden voorzien van buitenluchtaansluiting.

Vrouwen in Oeganda steunen
Met de aanschaf van een Dik Geurts haard steunen consumenten een goed doel. Met het project ‘Voor u een haard, voor haar een toekomst’ wordt een deel van de opbrengst van de verkoop gebruikt om vrouwen in Oeganda een microkrediet te verstrekken voor het opstarten van een bomenplantage. Dik Geurts heeft hiervoor een samenwerking met SYPO.

Over Dik Geurts
De naam ‘Dik Geurts’ is sinds de oprichting van het bedrijf in 1981 uitgegroeid tot een begrip in de haardenwereld. Dik Geurts biedt een breed assortiment designhaarden, houtkachels, inzet- en inbouwhaarden. Milieuvriendelijke, niet alledaagse haarden die uitblinken in bedieningsgemak. Sinds 2007 maakt Dik Geurts onderdeel uit van DRU Verwarming B.V., met eigen vestigingen in Nederland, België en Groot-Brittannië.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Dik Geurts haarden?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist