Barbas vrijstaande houthaarden

Eco 70

Liefhebbers van échte houtkachels opgelet: nieuw in het veelzijdige en populaire Eco-programma van Barbas is de driezijdige Eco 70 houthaard. Deze vrijstaande haard biedt vanuit maar liefst drie zijden zicht op het houtvuur. En is daarmee een stijlvolle blikvanger die goed gezien wordt!Eco 70

Karakteristiek voor de houthaard Eco 70 is het grote front van keramisch glas, waardoor iedereen optimaal en onbelemmerd zicht heeft op het vuur. De buitenkant van de modern ogende haard is bekleed met eigentijds metaal. Een mooie aanvulling op de twee Eco-modellen die Barbas deze zomer introduceerde: de Eco 90 met eveneens een exterieur van modern metaal, en de Eco 100 met spekstenen bekleding.

Stalen sokkel
Optioneel kan de Eco 70 worden gecomplementeerd met een mooie stalen sokkel. Hierdoor komt de stookbodem hoger te liggen voor een nóg beter zicht op het vuur. Tevens krijgt het toestel zo een rankere uitstraling. Een stijlvolle optie.

Hoog rendement, minimale milieubelasting
Dankzij een degelijke tweepuntssluiting sluit de deur van de Eco 70 optimaal aan op de romp. Dit, en andere slimme technische aspecten, resulteert in een systeemrendement van maar liefst 86%. Typisch voor Barbas is dat het hoge rendement van hun houthaarden gekoppeld wordt aan een maximale duurzaamheid tegen een minimale milieubelasting. Daarbij is de Eco 70 simpel te bedienen en hierdoor perfect regelbaar. Net als de Eco 90 en de Eco 100 is ook de Eco 70 geschikt voor houtstammen tot wel 50 cm!

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Houtkachels?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist