Faber buitenhaarden

The Buzz

Gezellig barbecuen, nippen aan 'n glaasje wijn of met vrienden een kaartje leggen. Op zomeravonden wil iedereen natuurlijk zo lang mogelijk buiten zijn. Genieten van terras en tuin staat voorop en daar horen sfeerelementen bij als meubels, speciale verlichting én ‘theBUZZ'. Deze strak vormgegeven, verrijdbare buitenhaard van Faber is dé garantie voor extra sfeer in de tuin op een zwoele, maar óók op een wat kille zomeravond.

Buiten wordt steeds meer een natuurlijk verlengstuk van binnen. Architecten spelen hierop in met ontwerpen die de woonkamer over laten lopen in de tuin. Zo liggen op het terras en in de serre bijvoorbeeld dezelfde klinkers. Of gaan de lamellen of vitrage voor de schuifpui steeds vaker helemaal open om de tuin bij de woonkamer te betrekken.

Meer woonallure
Om de tuin nog meer woonallure te geven, liet Faber, specialist in sfeerhaarden, een praktische buitenhaard ontwerpen door interieurarchitect Kees Marcelis. En dat is gelukt, want theBUZZ brengt letterlijk leven in de brouwerij. De haard heeft alles in zich om de buitenruimte dezelfde sfeer te geven als de huiskamer. De zwarte kleur en de minimalistische vormgeving van theBUZZ sluiten voortreffelijk aan op de huidige strakke lijnen in de tuinarchitectuur. en
theBUZZ kan je met zijn twee grote wielen makkelijk verplaatsen en op elke gewenste plek in de tuin neerzetten. Het vuur is van drie kanten zichtbaar, waardoor je bijvoorbeeld ook met een gezelschap om de haard heen kunt zitten. Ook al brandt theBUZZ op gas, door het natuurgetrouwe houtdecor geeft het vuurbeeld een uiterst sfeervolle uitstraling.

Direct vuur
Dat theBUZZ op gas brandt, past helemaal in de trend dat we à la minute willen genieten van onze vrije tijd. Ook al zitten we maar even een uurtje buiten om lekker met een glas wijn even te ontspannen. De haard werkt op een fles propaangas, die in de ruimte onder in de haard is verwerkt. Eén fles brandt gemiddeld 15 uur, afhankelijk van hoe warm je de haard stookt. Overigens kun je de haard ook aansluiten op de vaste aardgasaansluiting.

Kijk voor meer informatie op https://www.faber.nl.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Buiten haarden?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist