Voor Leolux geen grijze muizen

op meubelbeurs Keulen

De wereld op z'n kop
Voor Leolux geen grijze muizen op meubelbeurs Keulen

Op de toonaangevende internationale meubelbeurs (IMM) in Keulen is de stand van het Nederlandse Leolux altijd een "must" voor consument en professional. Dit jaar maakt de bezoeker kennis met de nieuwe collectie, inclusief vier designs die nu al bekroond zijn. Daarbij staat het designmerk al jaren bekend om zijn indrukwekkende en creatieve presentaties. De stand in hal 11 toont een heel eigenzinnige kijk op de wereld van het wonen. "Een nieuw perspectief", aldus Leolux.

IMM Cologne start op 16 januari voor woonprofessionals. Consumenten zijn welkom van vrijdagmiddag 20 t/m zondag 22 januari. Leolux vindt u in de designhal, 11.2, stand H31.

Stand
Een klein stapje vooruit of achteruit verandert de aanblik van een object, van de wereld. Dit uitgangspunt, dat even eenvoudig als magisch is, ligt aan de basis voor de Leolux stand. Wie omhoog kijkt, ontdekt daar een spiegelbeeldig interieur met reusachtige abstracte elementen en vervreemdende beelden, naar een ontwerp van kunstenaar Albert Meijers. CEO Frank van Werkum: 'We willen inspireren door een andere kijk op de wereld. Waar je ook staat in de stand, steeds weer ontdek je nieuwe elementen, kleine verrassingen, net als in de echte wereld. Maar in het dagelijks leven zijn ze zo gewoon geworden dat we ze bijna niet meer waarnemen. Daarom hebben we ze hier uitvergroot.'

Nieuw design
Na jaren waarbij Leolux zich nadrukkelijk profileerde als maker van kleurrijke fauteuils, legt de fabrikant voor 2012 de focus op haar kernactiviteit: banken met topcomfort. Het aanbouwprogramma Horatio met draaiende rugsteunen (Cuno Frommherz) wordt prominent gepresenteerd, net als de edele bank Mayon (Christian Werner) die past binnen de compacte meubellijn van Leolux. Andere opvallende nieuwkomers zijn de fauteuil Fiji, de ruime eetkamertafel Strabo en de salontafels Cimber.

Nieuwe bekledingen
De liefhebber van stoffen meubelbekledingen maakt op de beurs kennis met "Pure Shades". De kleurspecialisten van Leolux stelden een uitgebreide stofcollectie samen in vier kleursferen (zwart, grijs, bruin en beige). Binnen elk van deze sferen, zijn zes motieven beschikbaar. Binnen de bestaande leercollectie breidt Leolux het rijke Bimardo leer uit met veertien nieuwe actuele kleuren, waaronder veel rood- en groentinten.

Awards
Maar liefst vier designs op de Leolux stand werden in de afgelopen maanden onderscheiden met een of meerdere design awards. Deze modellen werden in de afgelopen maanden gepresenteerd, maar op de succesvolle Sella (2011) na, zijn ze nu voor het eerst op de IMM in Keulen te zien. Leolux ziet de awards als een beloning voor de durf om te innoveren in vormgeving. Frank van Werkum: 'Niemand zit toch te wachten op grijze muizen? Leolux is trots op gedurfde modellen als de bank Arabella. En die keuze voor onderscheidende vormen, wordt herkend door de kenners, door jury's en consumenten. Wij kijekn graag net even anders tegen de wereld aan. Zo scheppen we de ruimte om onze dromen te realiseren.'

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Leolux?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist