Variér Kokon

Behaagt uw lichaam

De Variér Kokon behaagt uw lichaam. De Variér Kokon beantwoordt aan al uw bewegingen. Leun achterover en voel hoe deze klassieke loungestoel balans en harmonie biedt in uw eigen persoonlijke, rustgevende zone.

De Variér Kokon is een compacte, klassieke fauteuil; zijn moderne uitvoering straalt tijdloze elegantie en onovertroffen comfort uit. Zijn compacte vorm, eenvoudige gebruik en klassieke ontwerp maken hem bijzonder veelzijdig.De Variér Kokon is een stoel die 360 graden kan draaien. Het kan gekanteld worden tot in een volledig liggende rustpositie en worden vastgezet in de positie van uw voorkeur.

De organische vorm van de Variér Kokon is eenvoudig en puur en een weerspiegeling van modern Scandinavisch ontwerp. De vorm is het resultaat van een zorgvuldig en nauwkeurig concept voor het creëren van een stoel die compleet aan uw zitbehoeften voldoet. Met de Variér Kokon kunt u in diverse verschillende posities zitten. De Variér Kokon geeft u precies daar steun waar u het nodig heeft, zowel rechtop als in een liggende positie voor een werkelijk ontspannen moment.

De Variér Kokon is ontworpen met het oog op uw comfort:

een kussen voor extra lig-comfort
ondersteuning voor de onderrug
armleuningen voor het ondersteunen van uw bovenlichaam
een voetenbank om uw benen bij een liggende positie te laten rusten
vormgegeven ondersteuning, precies waar u het nodig heeft
de weerstand in het kantelmechanisme, naar uw eigen voorkeur, nauwkeurig instellen (verstelhandel onder de stoel)

Dus ga zitten, leun achterover en geniet!

Over de ontwerper, Thomas Pedersen

De Variér Kokon is een creatie van de Deense ontwerper Thomas Pedersen. Zijn ontwerpfilosofie is gebaseerd op 'minder is meer'. Dit doet hij door prachtige stoelen te creëren in visueel heldere en eenvoudige, organische uitvoeringen, die voldoen aan de behoeften van het menselijk lichaam. Zijn Scandinavische design is een wereldwijd succes.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Variér ?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist