Thonet bureau

secretaire S 1200

Compacte bureaus zijn handig, omdat ze weinig ruimte innemen. Daarom passen ze perfect in de actuele interieurtrend. Op de imm cologne 2014 zal Thonet een van zijn nieuwe aanwinsten presenteren: secretaire S 1200, speciaal ontwikkeld voor de werkruimte thuis. De verschillende uitvoeringen en de bijpassende accessoires maken van deze elegante secretaire een heel persoonlijk meubelstuk waaraan u graag zult werken.Bij het ontwerp van deze elegante secretaire heeft het Thonet Design Team zich laten inspireren door de eigen collectie klassieke meubelen in Bauhausstijl. Het grote voordeel van de S 1200: dankzij zijn compacte vorm – 88 cm hoog, 110 cm breed en 66,5 cm diep – past hij zelfs in de kleinste woonruimte. Het schrijfblad en het opbergvak rusten op een schuin geplaatst stalen buisframe – handig voor smalle ruimten en kleine hoekjes. De voetensteun zorgt voor een ontspannen zithouding. De organizers van bevlokt metaal scheppen orde in en op de secretaire: het metalen paneel kan worden gebruikt als multifunctionele documentenhouder of magnetisch memoboard, maar ook voor het bedekken van het opbergvak en als onderlegger voor tablets.

Het praktische brievenbakje en de pennenhouder zijn ideaal voor het netjes opbergen van tijdschriften, brieven en pennen. Alle accessoires zijn gemaakt van bevlokt plaatstaal. Dit fluweelzachte materiaal voelt niet alleen prettig aan, maar beschermt tevens het oppervlak van de secretaire en de elektronische apparatuur, die daarmee in aanraking komt.

De secretaire S 1200 past goed bij de andere stalen buismeubelen van Thonet en kan prima worden gecombineerd met alle zitmeubelen uit de collectie.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Design meubelen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist