Thonel 190 stoel en 1190 tafelserie

subtiel en karakterisitek

Thonet presenteert tijdens de Salone Internazionale del Mobile in Milaan de nieuwe 190 stoel en 1190 tafelserie van het ontwerptrio Lievore Altherr Molina uit Barcelona. Deze serie is speciaal ontworpen voor gebruik in de woonkamer en eetkamer en uitermate geschikt voor horecagelegenheden. Het ontwerp wordt gekarakteriseerd door spits toelopende houten poten die het klassieke ontwerp een dynamische luchtigheid geven. De stoel krijgt hierdoor een jonge, informele uitstraling.

De ontwerpers blijven trouw aan de tijdloze Thonet stijl door het ontwerp een subtiel karakter te geven. Lievore Altherr Molina hebben een subtiel elegant ontwerp gemaakt in lijn met de traditie van het familiebedrijf Thonet: “Hout en stof geven het programma een warme en elegante uitstraling. Het ontwerp is een modern archetype”, zegt Jeannette Altherr.

De 190 stoel serie
De 190 stoel serie is beschikbaar met en zonder armleuningen. De armleuningen spiegelen de vorm van de poten die onder een hoek staan, waardoor de stoel eenheid uitstraalt. De afgeronde vorm van de poten, waarbij de achterpoten geïntegreerd zijn in de leuning, zorgt ervoor dat de stoel een harmonieuze indruk geeft. De houten delen zijn verkrijgbaar in geolied eikenhout of walnotenhout. De gestoffeerde stoel kan in leer of stof worden geleverd en is voorzien van een extra comfortabele opvulling voor optimaal zitgenot.

De 1190 tafel serie
Spits toelopende houten poten en een harmonieuze ontwerptaal zijn twee karakteristieke elementen van zowel de 190 stoel als de 1190 tafelserie. Het slanke tafelblad gaat vloeiend over in de tafelpoten die onder een hoek staan. Het massieve blad is verjongd. Een aluminium beslag voor de bevestiging aan het blad omhult de bovenzijde van elke poot, waardoor een fascinerend contrast in het hout ontstaat. De stoel en tafelserie zijn ideaal voor gebruik thuis en de projectmarkt, waaronder horecagelegenheden.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Design meubelen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist