Rolf benz stoelen

model 677


Rolf Benz introduceert een nieuwe, met leer beklede, stoel Rolf Benz 677 die opvalt door zijn kwalitatief hoogwaardige ambachtelijke afwerking.De stoel is gemaakt van vormschuim met een metalen kern. Het grote voordeel bij deze methode is dat de noodzakelijke plaats voor de naden, millimeter precies „vrijgehouden“ kan worden. Op deze manier past de lederen bekleding, letterlijk als een huid om de stoel met precies het juiste schuim op de juiste plekken voor een aangenaam, langdurig gemakkelijk zitten.  

 

De eenvoudige vorm van de stoel wordt onderstreept door de indrukwekkende verwerking van het leder. De bij de hoeken en overgangen, in verstek gesneden naad, is even bijzonder als de accurate dubbele naden langs de stoelkant en toont een hoogste vorm van ambachtelijk vakmanschap. 

 

De stoel is in de rughoogten 84 en 94 cm verkrijgbaar. Gewicht stoel: 8 kg.  

 

Kijk voor meer informatie op: www.rolfbenz.com

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist