Pode design meubelen

5 jaar op de woonbeurs

Precies vijf jaar geleden introduceerde designproducent Leolux op de Woonbeurs een nieuw merk: “Pode”. Pode is een merk met een missie: betaalbaar design met een eigen gezicht, waarin je lekker zit. Vijf jaar later is Pode een succesvol merk, met een kleurrijke collectie en bijna honderd dealers in Nederland.Pode
Pode is een merk van Leolux, Nederlands grootste producent van designmeubelen. Met de kennis en de productiefaciliteiten van het moederbedrijf, brengt Pode sinds 2008 kleurrijke meubelen voor de Nederlandse markt. Alle meubelen worden op bestelling geproduceerd en dat geeft de consument de keuze uit een overzichtelijk assortiment aan bekledingen en lakkleuren. Pode richt zich in het bijzonder op de consumentdie kiest voor betaalbaar kwaliteitsdesign. Inmiddels heeft Pode bijna honderd dealers aan zich weten te binden en groeit de omzet elk jaar opnieuw.

Woonbeurs
Op de Woonbeurs presenteert Pode de hoogtepunten uit haar collectie, zoals Editen de bank Plotvan het Eindhovense Ontwerpduo. Een echte blikvanger is de verstelbare bank Dr’op,vorig jaar nog bekroond voor Goed Industrieel Ontwerp (GIO). Aan dit model –op de Woonbeurs uitgevoerd in Hollands oranje- is een jubileumactie gekoppeld. Onder de titel “drop je dr’op” beloont Pode de creatieve bezoeker. Daarnaast biedt Pode tijdens de Woonbeurs een speciale poef actie.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Design meubelen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist