Palau Sofa

Stream

De naam zegt het al: een gestroomlijnd design. Riant en geheel naar eigen smaak en comfort aan te passen. Stream is een modulair systeem waarmee tal van opstellingen en combinaties mogelijk zijn. Dit komt door praktische toepassingen zoals de gevarieerde hoogte van de rugleuningen, verstelbare armleuningen en de keuze uit diversekleuren en materialen. De kleurige stiknaden langs de zitting accentueren het spannende lijnenspel van de bank. Er is zelfs gedacht aan een geïntegreerdesalontafel met daaronder een container om spullen in op te bergen.

Het systeem is niet alleen praktisch, maar is ook een beleving. Arik Levy over zijn ontwerp:"Werken aan sofa Stream was een geweldige ervaring. Het was een combinatie tussen passie, betrokkenheid en vakmanschap.Stream is een platform voor ontmoetingen en verbintenissen. Als een rivier die stroomt, zo vloeit de bank in een ruimte en creëert daarin een soort micro-architectuur."

Wat Arik Levy in poëtische bewoordingen zegt is dat Stream zowel eensociale functie als een architecturale impact heeft. En daarom is de samenwerking tussen Palau en de Frans-Israëlische ontwerper succesvol. Het gestroomlijnde design maakt net zo gemakkelijk een statement in een woonkamer, als in een hotellobby of kantoorruimte.

Over Palau
De collecties van Palau bestaan uit comfortabele en hoogkwalitatieve zitmeubels, tafels en kasten. Palau werkt samen met Nederlandse ontwerpers, onder wie Björn Mulder, Robert Bronwasser, Richard Hutten en Edward van Vliet en sinds kort met Frans-Israëlische ontwerper Arik Levy. Fijn detail: alle Palau producten worden op zo milieuvriendelijk mogelijke wijze ontwikkeld en geproduceerd in Nederland.

Over Arik Levy
Ontwerper, kunstenaar, filmmaker, fotograaf. Geboren in 1968 in Israël, woonachtig in Parijs. De veelzijdige Levy ontwierp onder andere meubels voor Ligne Roset, Zanotta, Vitra, Molteni en Desalto. Hij won inmiddels vele prijzen en sleepte in 2008 de ELLE Decoration International Design Award als Ontwerper van het Jaar in de wacht. Stream, het ontwerp van zijn hand voor Palau is vanaf februarite bewonderen in diverse showrooms in Nederland.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Design meubelen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist