Montis werkplekken

Memo


Memo is gepresenteerd met zijn nieuwe mogelijkheden, aanvullende details en kleuropstellingen. De Nederlandse ontwerpers hebben een visie ontwikkeld voor het inrichten van de werkomgeving voor de directeur, de manager en de werknemer. Memo biedt de oplossing voor een bedrijf om flexibel met zijn werkomgeving om te gaan en de werkplekken persoonlijk in te richten. Ieder organisatorisch niveau krijgt met Memo de vrijheid om naar behoefte mensen te kunnen ontvangen, spreken, inspireren en te laten samenwerken. Memo is ook zeer geschikt voor kantoor aan huis. Door het gebruik van warme materialen geeft Memo een huiselijk gevoel. 


Door gebruik te kunnen maken van verschillende materialen creëert Memo voor een ieder een eigen imago.
Montis presenteert vier opstellingen; Memo Executive, Memo Manager, Memo Twin en Memo Meeting.

Separatiescherm
De ruime werktafel wordt verdeeld door middel van een separatiescherm die individuele activiteiten afscheiden van ontmoetingen. Het gestoffeerde scherm onttrekt apparatuur en papierwerk aan het oog en zorgt voor akoestische en visuele intimiteit. Het maakt het concept architectonisch compleet. Bureau, tafels, kasten en bekabeling smelten samen tot een integraal meubel met elementen in de herkenbare stijl van Montis.


Kijk voor meer informatie op: www.montis.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Montis meubelen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist