Meubels als kunst van Roam

Ridart


Het klinkt misschien absurd: meubels als kunst aan de muur. Toch heeft het jonge Haarlemse ontwerpbureau ROAM het voor elkaar gekregen met de eigenzinnige meubellijn RIDART.

 

 

De onderdelen van de stoel Supermix 100 en de bank Supermix 250 zijn eenvoudig uit hun houten lijst te halen. Zonder lijm of schroeven, schuif je in een korte tijd een stevig zitmeubel in elkaar. Wat RIDART extra bijzonder maakt, is dat je een `eigen` design op de houten plaat en het meubel kunt aanbrengen. Op die manier creƫer je je eigen unieke meubelstuk. Als je deze weer uit elkaar schuift, heb je bovendien een kunstwerk dat je aan de muur kunt hangen.

 

 

De Supermix 100 en Supermix 250 zijn gemaakt van 24 millimeter dik onbehandeld berken multiplex. De plaat van de Supermix 100 heeft een afmeting van 125 bij 83 centimeter en is door zijn kleinere formaat beter geschikt als kunstwerk binnenshuis. De afmeting van de Supermix 250 is 250 bij 125 centimeter. Het multiplex is watervast verlijmd en na behandeling dus ook geschikt voor buiten. Beide objecten hebben een goede zithouding. Komende tijd gaat ROAM de RIDART lijn uitbreiden met onder meer een salontafel en verlichting.

Kijk voor meer informatie op: www.roamdesign.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist