Leolux fauteuils

Darius

Een echte troon, deze Darius, om ontspannen in uit te kijken over uw eigen koninkrijk. Terwijl u heerlijk achterover leunt tegen de beschermende hoge rug, geniet u van het licht verende onderstel. De armleuningen lopen in een vloeiende lijn over in de zitting en rug. Zo vervolmaken ze de perfect organische vorm.

Neem plaats in Darius en u herkent de verfijning en het Leolux vakmanschap: de speelse naadvoering, de uitgekiende stoffering en de slimme holle voorzijde die het opstaan vergemakkelijkt voor grote en kleinere gebruikers. De bijpassende pouf sluit naadloos aan op de holle vorm van de voorzijde, zodat u de zitting comfortabel verlengt.

Met Darius creëerde oudgediende Jan Armgardt opnieuw een zeer geslaagd design voor Leolux. Met recht mag hij de koning onder de luxe Leolux fauteuils heten.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Leolux?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist