Leolux fauteuils

Sella

Ontwerper Patrick Belli creëerde voor Leolux de potentiële designklassieker Sella. Deze fauteuil ombineert een gestroomlijnde vormgeving met een verfijnde afwerking, een hoog comfort en compacte afmetingen. Een vleugje humor doet de rest. Als losse zitplaats vormt Sella een creatief leefobject, in kleine groepjes biedt ze onbeperkte speelse variaties.

Leolux lanceert de nieuwe Sella in een speciaal gecomponeerde "Sensations" presentatie: een combinatie van telkens twee kleuren die samen een oplopende reeks vormen, waarbij alle kleuren uit het spectrum aan bod komen.
Het kleurrijke programma vormt letterlijk een centraal punt in de Leolux beurspresentatie op IMM Cologne. Leolux laat de bezoeker kennis maken met 19 voorgeprogrammeerde kleurcombinaties. De lancering wordt ondersteund met een configurator waarmee in een handomdraai elke andere combinatie wordt gevisualiseerd.

In de aanloop naar de IMM 2011 ontving Sella een Interior Innovation Award, de designprijs die in opdracht van de beurs wordt toegekend door een onafhankelijke jury. Leolux heeft ook al meerdere banken die ook voor deze prijs in aanmerking kwamen.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Leolux?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist