Kleiner wonen

Met Belgisch design

Wie een voorliefde heeft voor een woning in de stad, moet het vaak stellen met kleinere ruimtes. De uitdaging is om die beperkte oppervlakte optimaal te benutten zonder in te boeten aan comfort en luxe in het interieur. Naar aanleiding van de laatste ‘kleiner wonen’-trends, toont ook designmerk Ethnicraft dat haar meubels geschikt zijn voor stadsappartementen en minilofts.

De modulaire N701 zetel

Met de N701 kies je zelf hoe je je ruimte inricht. Ethnicrafts modulaire paradepaardje bestaat uit verschillende groottes, gaande van een poef tot een 3-seater. Zit je met vervelende oneven muren en vrees je voor ruimteverlies? De N701 beschikt over twee soorten verbindingsstukken: de klassieke vierkante hoek of de zachte ronde hoek. Speel met de verschillende zetelstukken door ze los van elkaar te gebruiken of combineer ze tot een geheel. Ethnicraft koos in het DMOA-project voor een lichte tint die de miniloft groter doet ogen.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Design meubelen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist