Freistil 175

Feelgood bank

freistil 175 is onweerstaanbaar nonchalant, wereldwijs en heel gezellig. De fraai bewerkte, omlopende biesnaad, dat tot vlak boven de grond doorloopt, geeft dit bankprogramma een casual uitstraling.

De zachte bekleding van dit ‘feel good’ programma is afgedekt met een hoogwaardige mat, die zich ook onder de bekleding graag eens wil laten zien. Kenners weten dat dit een kwaliteitskenmerk is. Sprongetjes van geluk zijn toegestaan op deze nieuwe bank.

Ambachtelijke stoffen voor freigeister
Alle freistil banken kunnen vanaf nu worden bekleed met een origineel stukje ambacht: met stoffen van de vanouds bekende Oostenrijkse weverij Wittek uit Golling bij Salzburg. De freistil ontwikkelaars ontdekten daar samen met de eigenaar oude stofschatten en hebben ze vertaald naar het heden.

Ambacht is voor het merk freistil heel belangrijk. Omdat het een kenmerk is dat onlosmakelijk verbonden is met “Made in Germany”. Omdat al onze banken in het Zwarte Woud worden geproduceerd. En omdat mensen zich graag thuis voelen op een stukje vakmanschap. Daarom de keuze voor de Wittek stoffen. In twee kleurschema’s en drie designs, waarbij met name de zogeheten “Waar is wally’ –patroon met dienstmeiden, knechten, bloemen, ganzen, pauwen en vele andere afbeeldingen een waar schouwspel vormt.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Design meubelen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist