Designonstock.com draaifauteuils

Djenné

De nieuwe draaifauteuil Djenné van Designonstock.com, ontworpen door Gerard van den Berg, maakt het nog eenvoudiger om de zithoek in te richten. De fauteuil kan op praktisch elke plek in de woonkamer geplaatst worden, doordat hij met één beweging richting de bank of bijvoorbeeld de tv gedraaid kan worden. De Djenné is een opvallende nieuwkomer door haar ranke uiterlijk dat geaccentueerd wordt door de doorlopende belijning aan de voorzijde. Een mooi detail is de voet, die door het platte uiteinde optisch één lijkt te worden met de vloer. Aan het zitcomfort is veel aandacht besteed, het losse kussen geeft een stevige zit en de rug biedt een goede ondersteuning aan de schouders. Met deze fauteuil kan je alle kanten op!

Gerard van den Berg over draaifauteuil Djenné: "Omdat de Djenné een draaifauteuil is, was ik vrijer in het ontwerp van dit model. Het halfbroertje van de Limec fauteuil kreeg om die reden een smallere achterkant en is in z'n geheel wat gekanteld. Hierdoor ontstaat het echte fauteuilgevoel. Zoals de meeste van mijn modellen heeft de Djenné die ‘fluffy' uitstraling door de losse stoffering. Een fauteuil moet zitten zoals die eruit ziet, comfortabel. En dat is bij de Djenné ondanks het ranke uiterlijk goed gelukt, ook door het losse zitkussen.

Qua uiterlijk is de Djenné een combinatie van rechte vlakken en vloeiende lijnen met als detail de stiknaad aan de voorzijde die doorloopt onder het losse kussen. De draaifauteuil bestaat uit afgeronde platte vlakken en dat effect heb ik doorgevoerd in de voet, waardoor één geheel is ontstaan. Djenné is vernoemd naar een oude stad in Mali die bekend staat om de traditionele ‘leemarchitectuur' waarin de gebouwen zijn opgetrokken. De gebouwen in Djenné zijn een combinatie van rechte en ronde vormen, net als de draaifauteuil."

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist