Upstairs traprenovatie

Solid strong Black

De markt voor traprenovatie staat niet stil. Daarom is Upstairs Traprenovatie continue bezig nieuwe producten te ontwikkelen. Producten die nog beter aansluiten bij de wensen van de consument. Vandaar ook de unieke en nieuwe productlijn Upstairs Solid met als eerste trendkleur Strong Black.

Gepatenteerd
De gepatenteerde productlijn Upstairs Solid kenmerkt zich door een robuuste en moderne uitstraling. De hoge kwaliteit van de productlijn biedt een duurzame en slijtvaste bekleding voor de trap. De overzettreden die Upstairs Traprenovatie gebruikt, zijn opgebouwd uit een duurzame kern en een slijtvaste toplaag. Bovendien is de toplaag van de traptrede voorzien van een antislip laag, die tevens krasbestendig is. De duurzaamheid van de trap is hiermee gewaarborgd.

Veilig
De nieuwe Upstairs Solid lijn is, naast de overige producten, van zichzelf al antislip. Maar door de gepatenteerde toepassing van dit nieuwe product, wordt de vernieuwde trap uitermate veilig. Voor consumenten die alsnog een beetje extra veiligheid willen, biedt Upstairs Traprenovatie ook het Upstairs veiligheidsprofiel.

Kleurengamma
Strong Black is de eerste kleur die beschikbaar wordt vanuit de Upstairs Solid productlijn. Later zal dit nog uitgebreid worden met kleuren die passen bij de trends van nu. Natuurlijk staat ook het huidige kleurenportfolio nog tot de beschikking. De consument kan hierbij kiezen uit negen kleuren. Van klassiek eiken tot modern wengé tot volledig witte treden.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Trappen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist