EEstairs trappen

Glazen trappen


De glazen trap mag zich in een toenemende belangstelling verheugen. Zo’n trap is ook bijzonder: de transparantie zorgt voor een bepaalde luchtigheid terwijl het glas, soms in combinatie met andere materialen, het huis of gebouw tooit zoals een sieraad dat bij een vrouw doet, met een lichte sensualiteit die de vormen op subtiele wijze accentueert. Nu glazen trappen echter een trend worden, is het zaak deskundige trappenmakers te vinden die net weer een stapje verder gaan. En u heeft zo’n bedrijf gevonden, EeStairs, een bedrijf dat geen enkele uitdaging op trappengebied uit de weg gaat. Door onze jarenlange ervaring zijn de mogelijkheden oneindig. Wij kennen geen lastige klussen, we zien alleen maar interessante opdrachten.


Een glazen trap kan verschillende functies vervullen of combineren: als hoofdtrap, als special, als exclusief of als functioneel element. De uitvoering wordt naar wens gemaakt: een steek-, spil-, wentel- of kwartstrap met veel details of juist met een zeer strakke afwerking. Ook in glas valt te kiezen: helder of bewerkt glas, met of zonder artistieke verlichting erin, eventueel in combinatie met andere materialen. Er zijn meer mogelijkheden dan men denkt en verwacht. Elke trap is maatwerk, daar houden wij nu juist van.

Kijk voor meer informatie op: www.trappen.eestairs.com

Kijk voor meer informatie op https://www.eestairs.com/nl/.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Trappen van EeStairs?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist