Arne & Bodil deuren

Stijlvol design

Maak van een deur een eyecatcher die past bij het interieur en ook nog een stijlvolle oplossing kan zijn. Het jonge Nederlandse binnendeurenmerk Arne & Bodil, geproduceerd door Svedex, laat zien hoe een kant-en-klare binnendeur je interieur vernieuwt en het verschil maakt tussen ´leuk´ en ´wow´. Arne & Bodil brengt met regelmaat een nieuwe trendy collectie.Een standaard witte binnendeur kan een ontzettende spelbreker zijn in een stijlvol ingericht huis. De deuren van Arne & Bodil zijn binnen een kwartier te plaatsen. Dus nooit meer schuren, afplakken en lakken.

´Hoe creëer ik een ruime entree?´
Licht en ruimte creëren kan met kleuren, maar ook met deuren. Een designdeur met glasvlakken laat een modern, landelijk of klassiek interieur nog beter tot zijn recht komen. Bovendien is het glas al gemonteerd.

‘Hoe restyle ik zonder nieuwe meubels?’
Meubels en accessoires lijken het meest voor de hand liggend om een interieur te stylen. Maar een passende deur maakt het plaatje binnen no-time af.

‘Mag het licht op de overloop aan?’
Spoken, gekke geluiden of rare filmfiguren: er kunnen verschillende redenen zijn waarom kinderen bij het slapen gaan het licht op de overloop willen zien. Arne & Bodil ontwierp daarom een kant-en-klare designdeur met speelse lichtopeningen die een subtiele lichtinval doorlaten.

CristalCoat
De Arne &  Bodil binnendeuren uit de Trend en Design collectie zijn voorzien van CristalCoat, een krasvaste laklaag die niet verkleurt.   Bovendien is de laklaag zo strak en egaal, dat zelfs de beste schilder het niet kan evenaren.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Deuren?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist