Anyway Doors

zilveren medaille schrijnwerk Awards 2014!

Een strak lijnenspel, maatwerk en geavanceerde techniek zijn duidelijk onze stokpaardjes. En ‘alles kan beter’ is al van bij de start de bedrijfsfilosofie. Inmiddels vonden meer dan 50000 deuren hun weg naar een residentieel cliënteel dat kwaliteit en minimalistisch design hoog in het vaandel draagt.

Als graag geziene gast op vakbeurzen verrast Anyway Doors vrijwel jaarlijks de interieurwereld met innovatief vernuft. Op onze technologische ontwikkelingen voor nieuwbouw en renovatie rust meestal een wereldpatent.

Onze missie: de deur heruitvinden
Sinds 1995 bestudeert Anyway alle aspecten die wat dan ook met het concept ‘binnendeur’ te maken hebben. Aangezien wij al onze producten uitsluitend op maat maken zijn de ontwerpmogelijkheden eindeloos. Wij stellen dan ook uw “ideale deur” samen door modulaire componenten te combineren tot een volledig afgewerkt eindproduct. “Deurdenken” is hier de boodschap.

Imposante pivoterende deuren van Anyway Doors:
Voor het imposante pivoterende “room divider” concept, werd een speciaal scharnierconcept ontwikkeld om grote pivoterende deuren en pivoterende wanden te creëren zonder inbouwelementen in de vloer. De innovatieve scharnieren worden slechts oppervlakkig bovenop de vloer bevestigd.

Ze zijn onzichtbaar in het deurblad ingebouwd en beschikken over een hightech comfortsluiting met automatische positionering op 90° om de deur geopend te houden. De scharnieren maken het mogelijk om een tot wel 150kg zware deur vederlicht te bedienen, waarbij u de deur naar beide zijden kan opendraaien, of naar wens kan blokkeren langs één draaizijde.

Tijdens de ontwikkeling werd rekening gehouden met een efficiënte montage en een breed toepassingsgebied. De bevestiging gebeurt bovenop de afgewerkte vloer, met 2 bouten tot +-35mm diep. Het concept kan hierdoor zowel in een nieuwbouw als een verbouwing toegepast worden, ongeacht de vloeropbouw of aanwezigheid van vloerverwarming.

Perfect afsluitend geheel.
Het gekozen deurblad wordt uitgerust met een omlijsting systeem naar wens van Anyway en geniet dusdanig middels de unieke sluittechniek een volledige afsluiting rondom rond. De onzichtbaar ingebouwde ventilatie wordt ook standaard voorzien bij volle deuren en glazen kaderdeuren.

Kijk voor meer informatie op https://www.anywaydoors.nl.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Deuren?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist