Inventum 3-in-1 airco

AC127WSET

Op warme zomerdagen wil je dat de ruimtes waar je werkt, eet en slaapt lekker koel zijn. Met de nieuwe Inventum 3-in-1 airco AC127WSET bereik je in no-time een aangename temperatuur in huis. Deze mobiele airco is ideaal omdat je hem makkelijk verplaatst. Bovendien heeft hij de kracht van een split-unit airco. Zo koel je supersnel elke ruimte die je wenst. 

Je bent veel productiever in een koele werkkamer. En op broeierige, hete zomeravonden slaap je veel beter als de slaapkamer lekker koel is. Dankzij het krachtige koelvermogen van de Inventum AC127WSET is elke ruimte snel gevuld met koele lucht. Hij is 2 keer zo krachtig en koelt 2 keer zo snel als een traditionele mobiele airco. Daarnaast heeft hij ook 3 keer zoveel bereik.

Eigentijds design
Het eigentijdse design van de AC127WSET is erg strak en past in elk interieur. Je bespaart enorm op de elektriciteitsrekening door alleen de kamer te koelen die je nodig hebt in plaats van een centrale airconditioning voor het hele huis. Dat is het grote voordeel van dit apparaat.

Hij wordt geleverd met een high performance kit waardoor hij een lagere temperatuur bereikt dan een traditionele mobiele airco. De raamafdichtingskit houdt de warmte buiten, wat zorgt voor een minimaal warmteverlies en maximale koeling. De airco heeft zijn luchtaanvoer van buiten en de luchtafvoer naar buiten waardoor hij geen tegendruk heeft van warme lucht.

Dankzij het hoge koelvermogen van 12.000 BTU kan de airco ruimtes tot 105 m³ vullen met koele lucht. Het apparaat is airconditioner, luchtontvochtiger en ventilator ineen. Zo zorgt het ook voor ontvochtiging tijdens klamme dagen voor een minder benauwd klimaat in huis.

De krachtige ventilator met een swingfunctie van 80⁰ geeft de airco een groot bereik van wel 8,8 meter. De Inventum is energiezuinig met energieklasse A en milieuvriendelijk door minder stroomverbruik. Dankzij de bijgeleverde afstandsbediening is hij eenvoudig te bedienen: je stelt eenvoudig de timer en temperatuur in om vervolgens te kunnen genieten van heerlijk gekoelde lucht.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Airconditioning?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist