De'Longhi mobiele airconditioning

Coole Pinguin(o)

Menigeen hoopt dat de huidige vroege lente een mooie voorbode is van een lange, warme zomer. Een zomer die synoniem staat aan buiten leven, genieten van lange avonden op het terras, barbecueën met vrienden, gewoon lekker lui in de zon liggen en... helaas vaak ook te hoge binnentemperaturen, thuis of op kantoor. In dat geval komt een mobiele airco als geroepen, en zeker de nieuwe, coole Pinguino van De'Longhi. Want enkel een stopcontact en een kleine deur- of raamopening voor de afvoerslang zijn afdoende om snel en doeltreffend verkoeling te brengen.Label A+
De Pinguino PAC WE127ECO, de nieuwste mobiele airco die De'Longhi dit jaar lanceert, is een krachtige maar compacte (BxDxH: 50,5cm x 40cm x 91cm) mobiele airco met een gestroomlijnde vormgeving. Naast zijn moderne, strakke uiterlijk waarmee de Pinguino naadloos in elke ruimte opgaat, is de wijze waarop de Pinguino op uiterst spaarzame wijze met energie omspringt een belangrijk kenmerk. Dat lage energieverbruik is te danken aan de vooruitstrevende aircotechnologie van De'Longhi op basis van lucht en water.

In tegenstelling tot de klassieke aircotoestellen die gebruik maken van lucht, wordt de condensor (het centrale gedeelte van een aircotoestel dat alle warmte uit de omgevingslucht opslorpt) van de Pinguino PAC WE127ECO gekoeld door water. De gebruikte technologie in combinatie met het Condens Recycling System mist zijn effect niet: de koelcapaciteit ligt 20% hoger én het energieverbruik daalt met 20% in vergelijking met de bestaande aircotechnologieën. Het zal dan ook niet verbazen dat het nieuwste mobiele aircotoestel van De'Longhi vertrouwt op een energie-efficiëntielabel A+ - het best beschikbare label voor mobiele aircotoestellen.

Ontvochtiging én koeling
De Pinguino PAC WE127ECO is op twee fronten tegelijk actief om verkoeling te brengen. Het toestel ontvochtigt de warme lucht - tot 24 liter per dag - én verlaagt tegelijkertijd de temperatuur. Daarbij maakt het gebruik van het natuurlijke koelmiddel R290 dat geen nadelige invloed heeft op de ozonlaag of het broeikaseffect.

Met een hoog maximaal koelvermogen van 12.500 BTU/u is de Pinguino PAC WE127ECO geschikt om verkoeling te brengen in ruimten tot 125 m³. Het gemakkelijk bijvulbare reservoir voor de waterkoeling is uitgerust met een geïntegreerd waterfilter dat de condensor beschermt tegen kalkaanslag. Het reservoir kan 10 liter bevatten, wat voldoende is om de airco zes uur lang onafgebroken te laten functioneren. Wanneer het waterreservoir onverhoopt leeg geraakt en niet wordt bijgevuld, schakelt de airco automatisch over op luchtkoeling.

Smart en Sleep
Interessant zijn de Smart- en de Sleep-functie van de Pinguino. De Smart-functie registreert de kamertemperatuur en schakelt automatisch over op de meest geschikte ventilatiestand om de ingestelde temperatuur te bereiken. De Sleep-functie, waarbij de airco op de laagste ventilatiestand werkt, is daarentegen ideaal voor een lekker frisse slaapkamer. De drie ventilatiestanden, de Smart-functie, de Sleep-functie, de timer én de thermostaat laten zich bedienen via een LCD-display met afstandsbediening.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Airconditioning?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist