Hotbath EcoAir system

Douchen met lucht

Het ziet eruit als een gewone douche en als je eronder staat merk je ook geen verschil met een gewone douche. Het water valt in een comfortabele, volle straal naar beneden en heeft precies die temperatuur die je wilt. Toch bespaar je flink op je waterverbruik!EcoAir System
Het EcoAir System voegt lucht toe aan de waterstraal. Zo heb je minder water nodig om te douchen en voelen de waterdruppels toch vol en warm aan. Hoe werkt dat dan? In het kniegewricht, het punt vlak voor de douchekop, is een vernauwing in de watertoevoer aangebracht. Het water versneld daardoor en tevens wordt er lucht aangezogen en vermengd met het water. Op die manier lever je met het EcoAir System niet in op comfort, maar verbruik je wel aanzienlijk minder water per douchebeurt.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Douchekoppen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist