Hansgrohe badrandmengkranen

Metris en PuraVida

Nieuw in het kranen assortiment van de series Metris en PuraVida van Hansgrohe zijn de 3-gats ééngreeps badrandmengkranen. Kranen voor op de badrand waren tot op heden verkrijgbaar als 4-gats kraan, in tweegreeps menguitvoering of thermostaatuitvoering. Met de nieuwe 3-gats badrandmengkranen wordt een nieuwe variant toegevoegd: met uitloop, ééngreeps mengbediening en uittrekbare handdouche. De mengfunctie functioneert exact zoals bij de wastafel. Met een knop aan de achterzijde van de baduitloop wordt gekozen tussen de baduitloop of de handdouchefunctie. Dankzij deze nieuwe 3-gats uitvoering sluit ook het design van de badrandkranen beter aan op het design van de kranenseries.

Dankzij de vertrouwde techniek van het keramisch kardoes kunnen de tempera-tuur en de hoeveelheid van het water eenvoudig vooraf worden ingesteld. Met de instelbare Safety Functie heetwaterbegrenzing kan de maximale watertemperatuur vooraf ingesteld worden, waardoor verbranding aan te heet water wordt voor-komen. De hoge uitloop en de uittrekbare handdouche bieden veel comfort.

Design tot op de badrand
Het design van de kranen- en doucheserie PuraVida, met de heldere en prikkelende vormen, geeft een nieuwe dimensie in de badkamer. Innovatief en uniek is de combinatie van de kranen en douches in wit/chroom, waarbij de verschillende oppervlakken naadloos in elkaar overlopen dankzij de DualFinish technologie. Deze combinatie komt ook op de badrand goed tot zijn recht.

Ook de Metris 3-gats badrandmengkraan past perfect bij het design van de wastafelkraan en daarmee in de inrichting van veel badkamers. De vlak vormgegeven kraangreep en de vlakke uitloop weerspiegelen subtiele luxe en karakter. Beide collecties zijn ontworpen door de gerenommeerde designstudio Phoenix Design (Stuttgart, Tokio).

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Badkamerkranen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist