Grohe kranen

Universal

Het toilet is al lang geen vergeten ruimte meer in het wooninterieur. Bij het inrichten van een nieuwe woning of bij een verbouwing wordt het toilet tegenwoordig, net als de badkamer en de keuken, meegenomen in de stijl van het huis. Niet alleen tegels en accessoires brengen sfeer in het ‘kleinste kamertje', maar ook de kraan bij het fonteintje is vaak een eyecatcher. Speciaal voor het toilet introduceert sanitairfabrikant Grohe een nieuwe lijn toiletkranen onder de naam GROHE Universal. Gestroomlijnde slanke kranen met een minimalistische vormgeving. Vier verschillende modellen die door de eenvoud in uitvoering goed te combineren zijn met elke interieurstijl.

De GROHE Universal lijn bestaat uit vier kranen. Er zijn twee kranen verkrijgbaar voor óp het fonteintje; een strakke variant met een U-vormige uitloop en een kraan met een meer speelse uitstraling door de boogvormige C-uitloop. Steeds vaker kiest men voor een kraan die direct uit de wand komt. Ook binnen de Universal lijn heeft Grohe twee wandmodellen, beiden met een L-uitloop, één van 10 cm en één van 18 cm. De kranen zijn heel eenvoudig te bedienen; aan het uiteinde van iedere uitloop zit een klein hendeltje met een goede grip, zodat de kraan soepel geopend en gesloten kan worden. Bovendien neemt de kraan door deze bedieningsvorm geen extra ruimte in op het - toch vaak al kleine - fonteintje.

De finishing touch met bijpassende accessoires
De toilet is helemaal af met de bijpassende Essentials van Grohe; minimalistisch vormgegeven accessoires. Niet alleen leuk bij een traditionele stijl, maar ook zeer geschikt bij een tijdloze of moderne inrichting en goed te combineren met de Universal kranen. Van closetrolhouder tot toiletborstel en van zeepdispenser tot hand-doekhaakje. De stijl van de Essentials is ook door te voeren in de badkamer; de lijn bestaat uit tien accessoires, voor zowel het toilet als de badkamer.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Badkamerkranen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist