Een toekomstbestendige badkamer

kleine dingen worden later groot

De laatste jaren wordt er steeds meer van de Nederlander verwacht zelfredzaam te zijn en te blijven. Dit betekent  dat u nu of in de toekomst  langer in uw eigen woning moet blijven wonen. De kleine dingen die nu nog gemakkelijk gaan, zullen  lastiger of soms zelfs onmogelijk worden zullen als u op leeftijd begint te komen.

Laten we eerlijk zijn:  niets is zo lekker als een warm bad na een lange werkdag of een flinke sportsessie. U bent nog jong, dus dat is geen enkel probleem. Het bad vol laten lopen, kleren uit en hop in bad en genieten. U wilt dus in uw nieuwe badkamer een lekker ligbad hebben, een uitstekende keuze! De badkamer komt iets boven budget uit, maar u gaat hier zeker 15 á 20 jaar van genieten dus die paar euro extra is het wel waard.

Wat u echter in uw gedachte moet houden, is dat u niet tot in de eeuwigheid kwiek en flexibel zal blijven. U wordt ouder en uw lijf wordt stijver. Het bad in stappen zoals u dat vroeger deed ,wordt lastiger en eigenlijk gebruikt u tegenwoordig steeds vaker de douche terwijl u zo verlangt naar het warme water op uw pijnlijke gewrichten. Een inloop bad kan hier de perfecte oplossing voor zijn. De waterdichte deur in de badrand kunt u open doen.  U stapt een lage drempel over en zit zonder moeite in bad waar u heerlijk kunt genieten van het warme water. Een mooi voorbeeld is de Twinline van Artweger.

Buiten het feit dat een inloop bad perfect is voor het moment dat u ouder wordt, kan het ook erg praktisch zijn voor kleine kinderen. Deze hebben vaak moeite om over de hoge badrand heen te klimmen. Ze moeten hier in getild worden of ze halen halsbrekende toeren uit  om er in te klauteren.

Dit wordt direct weggenomen door de deur en de kinderen kunnen dus op een eenvoudige manier zelf in bad gaan.

Uiteraard is het verstandig om hier goed over geïnformeerd te worden. Een 5-sterrenspecialist kan u hier perfect over informeren. U staat hier als klant centraal en er wordt gekeken naar de beste oplossing voor úw situatie. Mocht er onverhoopt toch iets aan de hand zijn, kunt u bij hen altijd een perfecte service verwachten.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Zelfredzaam wonen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist