Ga jij voor een basis of trendy woonkamer?

Zo creëer je de ideale woonkamer

Wil jij de ideale woonkamer creëren? En weet je al of dit een basis of trendy woonkamer wordt? Er zijn diverse manieren om jouw ideale woonkamer te creëren. Of je nu een trendy stijl of een meer basic stijl hebt, zoals bijvoorbeeld met een By Boo salontafel. Wij hebben verschillende ideeën voor je op een rijtje gezet, zodat je eenvoudig jouw ideale woonkamer kunt creëren. Lees snel verder voor onze ideeën.

Kies voor een mooi vloerkleed
Een mooi vloerkleed mag zeker niet ontbreken in jouw woonkamer. Ga voor een basic of trendy By Boo vloerkleed en kies voor een kleed met de juiste grootte. Mocht je jouw vloerkleed onder de salontafel willen plaatsen, dan kun je het beste een kleed van 80x150 cm kopen. Mocht je een ruimere woonkamer hebben, dan is een groter vloerkleed zeker een goede optie. Je kunt deze deels onder de bank en meer de ruimte in leggen om voor een mooie samenhang te zorgen met de bank.

Ga voor een stijlvolle salontafel
Ook een stijlvolle salontafel mag zeker niet in je woonkamer ontbreken. Heb je een kleine woonkamer? Dan staat een glazen salontafel werkelijk prachtig. Met een glazen meubel creëer je namelijk meer ruimtelijkheid, waardoor de woonkamer een stuk rustiger oogt. En je kunt uiteraard door de tafel heen kijken.

Plaats grote planten in de woonkamer
Zagen we voorheen veel kleine planten in huis, beginnen nu grotere planten steeds meer hun plek in huis te vinden. En dat is niet zonder reden, want grote planten staan niet alleen prachtig in huis, ze zijn ook nog eens erg gezond. Planten zorgen ervoor dat de luchtvochtigheid in huis op peil blijft en zorgen voor zuurstof. Ook zijn er veel grote planten die eenvoudig te verzorgen zijn.

Koop een grote opvallende spiegel
Met een grote opvallende spiegel heb je een mooie eyecatcher in je woonkamer. Ga bijvoorbeeld voor een grote ronde spiegel of kies voor een spiegel met een ovalen vorm. Deze vormen zijn momenteel helemaal in en zullen naar verwachting nog een tijdje trendy blijven.
 

Koop unieke poefjes of krukken
Met een mooie poef of kruk kun je je woonkamer net iets leuker aankleden. Het is erg leuk voor de kids, want ze kunnen hierop hun favoriete programma kijken. Je kunt er natuurlijk ook zelf fijn op zitten of dit neerzetten ter decoratie. Zet er bijvoorbeeld een mooi dienblad op die je er eenvoudig af kunt halen als je zelf wilt zitten.
 

Weet jij al hoe je jouw woonkamer gaat inrichten?

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Woonideeën?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist