Liebherr wijnbewaarkasten

WKees 553 met 45 cm nishoogte

Voor liefhebbers van goede wijnen en een moderne keuken introduceert Liebherr de WKEes 553, de eerste wijnbewaarkast met een nishoogte van 45 cm. Speciaal ontworpen om goede wijnen voor langere tijd te kunnen bewaren of op de juiste drinktemperatuur te kunnen serveren. Dankzij de compacte bouw is deze wijnbewaarkast perfect in te bouwen en in een zogenaamde panorama opstelling naast andere inbouwapparatuur te integreren.
De WKEes 553 kan maximaal 18 flessen op een constante temperatuur bewaren. De handgreep is in de edelstalen omranding verzonken waardoor het front geheel vlak is en optimaal aansluit bij de overige inbouwapparatuur. Dankzij het brede temperatuurbereik kunt u er ook voor kiezen om witte of rode wijn op serveertemperatuur te bewaren.Het interieur is uitgerust met twee, op telescooprails uittrekbare, acaciahouten draagplateaus. De temperatuur is met tiptoetsbediening instelbaar tussen de +5°C en +20°C en is dankzij de circulatiekoeling in de gehele binnenruimte constant. De LED-interieurverlichting is apart schakelbaar en dimbaar. Minimale warmteontwikkeling van de LED-technologie maakt het mogelijk de verlichting ook continu te laten branden. Het actief koolfilter zuivert de lucht en in combinatie met de circulatiekoeling zorgt deze voor een ideale luchtvochtigheid. De getinte isolatieglasdeur voorkomt schadelijke invloeden van UV straling.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist