Waarom zijn visgraat vloeren en PVC vloeren ineens zo populair?

Duurzaam hoeft niet duur te zijn.

Visgraat vloeren zijn in het verleden extreem populair geweest, maar waren eigenlijk alleen weggelegd voor de rijken. Nu komt de visgraat vloer weer helemaal terug. Daarnaast wint ook de PVC vloer steeds meer aan populariteit. Weet je wat het mooie is? Je kunt ook een visgraat vloer van PVC kopen! Dan heb je het beste van beide werelden. Waarom behoren deze vloeren tot de vloerentrends van nu? Daar zijn meerdere goede redenen voor te bedenken. Wij vertellen je meer over de visgraat vloeren, de PVC vloeren en de combinatie van beide.

De toenemende populariteit van PVC vloeren

PVC vloeren staan bekend om hun veelzijdigheid en duurzaamheid. Ze bieden een perfecte combinatie van stijl en functionaliteit, en dit draagt zeker bij aan de toenemende populariteit van deze vloeren. Ze gaan erg lang mee, waardoor je niet snel opnieuw hoeft te investeren in een nieuwe vloer. Je kunt de PVC vloer online bestellen in eindeloos veel kleuren en designs, van houtlook en betonlook tot opties met een klassiek of juist modern karakter. Je kunt er eigenlijk gewoon alle kanten mee op.

Wat zijn de voordelen van een PVC vloer?

Je profiteert zeker van aantrekkelijke voordelen als je kiest voor een PVC vloer van goede kwaliteit. PVC vloeren zijn gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden. Ze zijn slijtvast en gaan lang mee, wat ze tot een duurzame keuze maakt. Daarnaast zijn ze ook waterbestendig, waardoor je ook in de keuken of badkamer gebruik kunt maken van deze vloer. PVC is tot slot ook een goede keuze voor appartementen of huizen met meerdere verdiepingen. Deze vloeren zijn namelijk geluiddempend.

Visgraat vloeren zijn ook weer in opkomst

Naast PVC vloeren zien we ook een opkomst in de populariteit van visgraat vloeren. Dit klassieke patroon, dat ooit alleen in chique herenhuizen en paleizen te vinden was, maakt een grote comeback in zowel traditionele als moderne interieurs. Visgraat vloeren bieden een unieke combinatie van elegantie en historische charme, waardoor ze een echte blikvanger zijn in elke ruimte.

Wat zijn de voordelen van een visgraat vloer?

De visgraat vloer is op de eerste plaats gewoon echt een stijlvolle keuze voor je woning. Het visgraatpatroon voegt een luxe en verfijnde touch toe aan je interieur. Visgraat vloeren zijn veelzijdig, waardoor ze geschikt zijn voor zowel klassieke als moderne interieurstijlen. Daarnaast worden deze vloeren gezien als luxe en elegant, waardoor een woning in waarde kan stijgen wanneer deze wordt voorzien van visgraat vloeren.

De visgraat vloer van PVC

Wat maakt de combinatie van PVC en visgraat zo aantrekkelijk? PVC vloeren zijn nu ook beschikbaar in visgraatpatronen, wat betekent dat je kunt genieten van de voordelen van PVC met de tijdloze uitstraling van een visgraat vloer. Deze combinatie biedt het beste van twee werelden: de duurzaamheid en het onderhoudsgemak van PVC met de elegante uitstraling van visgraat. Natuurlijk zijn ook de visgraat PVC vloeren te verkrijgen in veel verschillende stijlen en kleuren, waardoor je ze gemakkelijk kunt afstemmen op je eigen interieurvoorkeuren. Ideaal!

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Vloerentrends?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist