Homesafety alarmsystemen

een veilig gevoel


Het kan iedereen overkomen, een inbreker in huis. Geen enkel huis is immers voor honderd procent te beveiligen. En in een vesting wonen dat wil bijna niemand. Maar u kunt er wel veel aan doen om inbraak te voorkomen. Een van de beste manieren is het kiezen van een elektronisch alarmsysteem. Inbrekers gaan een huis met een alarmsysteem namelijk al gauw voorbij. En mocht hij het toch proberen, dan wordt het hem erg moeilijk gemaakt. Zodra een inbreker opgemerkt wordt door het systeem gaat er een sirene af. Meteen daarna gaat de telefoon omdat onze meldkamer met het betreffende adres belt om de situatie te controleren en indien nodig verdere actie te ondernemen. Knappe inbreker die dan nog binnenblijft.

 

 

Het Homesafety systeem omvat een abonnement op een alarmcentrale. Daar zitten 24 uur per dag, zeven dagen per week speciaal opgeleide mensen klaar die onmiddellijk actie ondernemen als er een melding binnenkomt. Dat betekent dat u er nooit alleen voor staat als er onraad is. Afhankelijk van de situatie en het abonnement belt de alarmcentrale eerst naar uw huis en vraagt om een codewoord. Wordt er niet opgenomen of is het codewoord onjuist, dan wordt er direct gebeld met ‘sleutelhouders’, ofwel buren, familie of kennissen die in de buurt wonen. Eventueel wordt een professionele beveiligingsmedewerker naar uw huis gestuurd om rond of zelfs in uw huis te

kijken. Mocht dat nodig zijn dan kunnen zowel alarmcentrale, sleutelhouder als beveiligingsmedewerker de politie of brandweer inschakelen.  

 

Homesafety werkt met een draadloos, modern vormgegeven paneel met ingebouwde sirene en bedieningspaneel. Het is ook makkelijk te bedienen met een afstandsbediening. Zo kunt u het systeem bijvoorbeeld in- en uitschakelen vanuit uw bed of auto. Bovendien installeren wij indien gewenst rookmelders. De controle op brand kan namelijk zonder meerprijs meeliften.

 

De infraroodsensors zijn bovendien zo af te stemmen dat hij niet reageert op kleine huisdieren. Ook is het mogelijk om bepaalde zones in huis juist wel of niet in te schakelen ’s nachts, bijvoorbeeld op de gang naar het toilet. Beveiliging op maat dus, zodat u kunt genieten van een rustige nacht en een zorgeloze vakantie.

 

Zijn uw huis, uw eigendommen en dierbaren veilig genoeg? Wees er zeker van. Laat een alarmsysteem installeren door Homesafety. Kijk voor meer informatie of voor het maken van een afspraak op www.homesafety.nl. U kunt ook bellen naar 038 – 851 3300.

 

 

Alle voordelen van onze dienstverlening op een rijtje:

1. Dienstverlening op maat: u kiest de dienstverlening die het beste bij uw  omstandigheden past.

 

2. U betaalt dus nooit te veel.

 

3. Snelle installatie: een deskundig monteur plaatst het systeem in enkele uren. Draadloos: alle onderdelen staan draadloos met elkaar in verbinding. Hak- en breekwerk is dus niet nodig en storende snoeren en draden zijn verleden tijd. Bovendien kunt u bij een verhuizing de installatie makkelijk meenemen naar uw nieuwe woning.

4. Eenvoudige bediening: u ontvangt een afstandsbediening om het systeem aan en uit te zetten, net zoals bij een auto.

 

5. Directe signalering: bij onraad en/of een beginnende brand gaat er direct een signaal naar de alarmcentrale, 24 uur per dag, 7 dagen in de week. En daardoor ook direct hulp door professionals.

 

6. Veilig gevoel: u kunt rustig gaan slapen, werken of op vakantie gaan.
U staat er nooit alleen voor.


Kijk voor meer informatie op: www.homesafety.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Beveiliging?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist