Tuinonderhoud april

Weg met dat onkruid!

In het voorjaar begint al het groen weer te groeien, maar helaas schiet ook het onkruid weer tussen de planten door. Dit onkruid tussen de planten weg halen is een hele klus. Gelukkig heeft WOLF-Garten daar een nieuwe multi-star® gereedschapskop voor ontworpen, namelijk de SH-M. Deze 13 cm smalle schrepel is speciaal ontworpen voor het verwijderen van onkruid dat tussen de dicht op elkaar staande planten groeit. Het speciale aan dit model is de vormgeving en het feit dat het werkblad aan drie zijden is geslepen. Zo wordt het wel heel gemakkelijk om de wortels met een beweging van de steel te scheiden.

Producten:
multi-star® schrepel SH-M adviesverkoopprijs € 12,95


multi-star® houten steel adviesverkoopprijs v.a. € 13,50

Het goede gereedschap, is het halve werk!
Wanneer u weer fris aan de zomer wilt beginnen, wilt uw gazon dat ook. Vandaar dat het verstandig is om uw gazon dan opnieuw te bemesten. Om het bemesten te vergemakkelijken heeft WOLF-Garten een stabiele strooiwagen, dit luxe model genaamd WE 430 is geschikt voor het verspreiden van graszaden, meststoffen, strooizand, etc. Hij heeft een strooibreedte tot 43 cm, een inhoud van 20 l, een beugelgreep met strooistop en grote wielen voor een rustige loop. Dit model is onder andere ook geschikt voor het verspreiden van strooizout en door de stabiele standaard wordt het vullen een stuk gemakkelijker.

Product:
Strooiwagen Perfect WE 430 adviesverkoopprijs € 77,50

Rozen snoeien
Zodra de grootste kans op vorst voorbij is, mogen de rozen gesnoeid worden. De kans op bevriezing is dan minimaal. Rozen snoeien is niet moeilijk, wanneer u rekening houdt met een aantal zaken. Rozen zijn gevoelig voor ziektes, de snoeisnede moet daarom gaaf zijn, zonder rafels of kneuzingen. Het snoeien van een roos dient daarom altijd te gebeuren met een scherpe snoeischaar. Het nieuwe model snoeischaar Comfort Plus RR 2500 is zeer geschikt voor dit soort snoeiwerk. Een bijzonder pluspunt is dat de snijkop in een hoek van 30° is geplaatst en zo het onaangename overstekken van de pols verhinderd. De messen zijn speciaal geslepen en voorzien van een hostaflon anti-kleeflaag, waardoor hij blijvend ingezet zal kunnen worden. Het meest belangrijke pluspunt van deze snoeischaar is de geïntegreerde veer, waardoor de veer nooit meer verloren gaat of schoongemaakt hoeft te worden!

Product:
Snoeischaar Comfort Plus RR 2500 adviesverkoopprijs € 17,95

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Wolf-GARTEN Expert?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist