Accugereedschap van Husqvarna

Trimmen en scheren in de tuin

In het voorjaar van 2022 introduceert tuinspecialist Husqvarna een nieuwe trimmer en heggenschaar op een krachtige accu. Ze leveren optimale resultaten en ze zijn licht en eenvoudig te bedienen. Je hebt optimale bewegingsvrijheid omdat ze werken op een accu. Geen gedoe meer met een elektriciteitskabel. De 36V-accu past op elk 36V-gereedschap van Husqvarna. Met de duurzame gereedschappen is er geen sprake van CO2-uitstoot en is het geluids- en trillingsniveau bijzonder laag. Goed nieuws voor milieu, gebruiker, buren én dieren.

 

Trimmer
Randen van het gazon waar je met de grasmaaier niet bij komt, bijvoorbeeld vlak langs muurtjes of borders, trim je simpel met de nieuwe grastrimmer 215iL van Husqvarna. Een extra strak resultaat krijg je als je de kantelbare trimkop verticaal zet. Ook kun je een grastrimmer gebruiken om onkruid tussen tegels te verwijderen. De trimmer is voorzien van een maaidraad. Als deze te kort wordt, tik je met de trimkop op de grond en verschijnt er nieuw draad. Een bijgeleverde beugel biedt bescherming aan planten wanneer je daar vlak langs heen trimt. Je bedient de nieuwe trimmer, die maar 2,9 kg weegt, eenvoudig via knoppen op de comfortabele handgreep. De steel is uitschuifbaar en kun je aanpassen aan de eigen lichaamslengte. Wanneer de trimmer 3 minuten niet gebruikt wordt, schakelt de machine automatisch uit om de werktijd van de accu te sparen.

Heggenschaar
Opvallend aan de nieuwe accuheggenschaar 215iHD45 van Husqvarna is het lichte gewicht (slecht 3,2 kg) en de ideale balans. Dat merkt je bijvoorbeeld heel goed als je omschakelt van het scheren van de bovenkant naar de zijkant van de haag. Als beveiliging werkt de heggenschaar alleen als zowel de schakelaar als de vergrendelingsknop gelijktijdig worden ingedrukt. Je hebt dan meteen ook de juiste werkhouding. Een grote vergrendelingsknop en schakelaar op het handvat maakt het werken extra veilig en comfortabel. De heggenschaar maakt 3000 knipbewegingen per minuut met een perfect geschoren haag als resultaat. Een aanslagbeveiliging aan het uiteinde van het messenblad beschermt de gebruiker tegen terugslag en de messen tegen beschadiging bijvoorbeeld als je dicht bij de grond of een muur snoeit. Wordt er gedurende 1 minuut niet gesnoeid? Dan schakelt de machine automatisch uit om de accucapaciteit te sparen.

PowerBoost
Wanneer je meer vermogen nodig hebt, schakel je de PowerBoost in. Ideaal bij het trimmen van lang en taai gras of het snoeien van dikkere takken. Voor lichte klussen schakel je de SavE-functie in. Zo werk je nog langer en extra efficiënt met een accu. Een indicator geeft aan hoe vol de accu is, zodat je precies weet wanneer het tijd is om de accu te wisselen of op te laden. De borstelloze motor van de nieuwe accugereedschappen zorgt voor extra efficiëntie, betrouwbaarheid en een zeer lange levensduur.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Tuingereedschap?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist