Dit zijn de tuintrends

voor de zomer van 2019

Oh, wat ben je mooi! De tuinen mogen er echt zijn in 2019. Tuinen die nadrukkelijk staan voor groen, voor warmte en zeker ook voor contrast, puur en samen. En ook in 2019 is het hip om je eigen groente te verbouwen in je moderne tuin.

Blauw en paars
Pasteltinten en ronde vormen en bloemen met zachte vormen en structuren. De hortensia bijvoorbeeld in de prachtige lichtroze of lichtblauwe kleur. Wie een moderne tuin wil kiest voor symmetrie, voor grafische vormen en opvallende kleuren zoals dus blauw en paars.

Rustieke tuin met veel groen en veel natuurproducten
Trend is zeker ook dat je lampen in de tuin op zonne-energie werken en dat de tegels over waterleiding beschikken. Wat gebleven is, is de zogenaamde rustieke tuin met heel veel groen en natuurlijke materialen als bijvoorbeeld bamboe. In die rustieke tuin verbouw je dus ook weer je eigen groente. De tuin van 2019 is groen en warm, staat voor contrast, voor puur en zeker ook voor samen. In de zo drukke maatschappij waarin we leven is het goed momenten waarop je samen bent te koesteren. Creëer daarom genoeg plek in je tuin om samen te kunnen zijn. Een plek waar je praat en plezier hebt en geniet van de warmte van de zon.

Het gemak van een elektrische barbecue
Op dat terras ruim je ook plaats in voor een elektrische bbq. De barbecue is er in verschillende maten vooral; van heel klein en met net genoeg plaats voor vier stukjes vlees en heel groot als onderdeel van een complete buitenkeuken, ook erg interessant overigens. Met een elektrische barbecue heb je binnen twintig minuten heerlijk vlees op je bord. Zorg dus altijd voor voldoende stopcontacten in je tuin, zodat je eventueel de barbecue verplaatst naar die plekjes waar de zon schijnt. De elektrische barbecue is buitengewoon eenvoudig te bedienen, is compact en vaak heel erg licht. Ook de grootste exemplaren beschikken over wieltjes en dus rijd jij je vleeskeuken zo door heel je tuin. In alles biedt de elektrische barbecue gemak, mits je dus maar genoeg stopcontacten in de tuin heeft. Kies je voor een grote uitvoering van deze barbecue, vergeet dan niet een hoes te kopen. Zo blijft de barbecue in topconditie. Kiezen voor een grote elektrische barbecue heeft nog een voordeel: een dergelijke barbecue staat namelijk prachtig op je terras in je tuin.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Tuintrends?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist