Vispring bed

Traditie in een modern jasje

Bedden van Vispring worden met de hand gemaakt. Hierdoor bieden ze een garantie voor traditie, stijl en ongezien comfort. Door de ruime keuze in persoonlijke details en stoffen is er voor iedere slaapkamer een stijl te kiezen. Hierdoor gaan traditie en de huidige tijd perfect hand in hand.

Uiterst gedataileerd
Ieder Vispring bed wordt traditioneel gemaakt in het Britse Devon. Traditie en vakmanschap staat echter niet voor ouderwets. Integendeel zelfs! Vispring levert maatwerk.Of je nu houdt van klassiek, landelijk, eigentijds of strak en modern: persoonlijke details en bekleding zorgen er voor dat een Vispring bed in iedere slaapkamer past.

Foto: De ondiepe ‘Sovereign’ divan met natuurlijke houten poten zorgt voor een eigentijdse look zonder dat comfort of stijl verloren gaat. Het elegante, maar oversizede ‘Achilles’ hoofdbord, met grote knopen en in een intense kleur, zorgt voor een stoere toets, en wordt gecombineerd met de voor 100% met wol gevulde ‘Shetland’ matras.

Comfortabele vulling
Alle handgemaakte matrassen en divans van Vispring worden gevuld met zuiver natuurlijke materialen, zoals lamswol, katoen, paardenhaar, kasjmier en zelfs bamboe en zijde. De collecties van 100% met wol gevulde matrassen, zoals de Shetlandlijn, bieden alle voordelen van slapen op wol. Dit natuurlijk isolatiemiddel houdt je lichaam, ongeacht het jaargetijde, op de juiste temperatuur. Bovendien wordt voor de wolcollecties gewerkt met de allerbeste kwaliteit shetlandwol en Britse fleecewol. Dit zorgt gegarandeerd voor ultiem slaapcomfort.

Kijk voor meer informatie op https://www.vispring.nl.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Bedden?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist