Vi-spring kinderbedden

Een investering in goede nachtrust

Een goede nachtrust is even belangrijk voor de ontwikkeling van een kind als gezonde voeding en regelmatige beweging. Een verkwikkende slaap bevordert bovendien de concentratie, zowel op school als bij het spelen. De kinderbedden van Vi-Spring bieden kinderen comfort en steun in deze cruciale levensfase. 

 

Het belang van slaap voor kinderen
Slaap is belangrijk voor de fysieke én mentale ontwikkeling van kinderen en daarom cruciaal in het ontwikkelings- en groeiproces. Slaap speelt daarnaast ook een belangrijke rol bij het aanleggen van het geheugen en het aanleren van nieuwe taken. Volgens Neil Stanley, een slaapexpert uit de UK die al meer dan 28 jaar bezig is met slaaponderzoek en die regelmatig samenwerkt met Vi-Spring, krijgt tweederde van de kinderen tegenwoordig onvoldoende slaap. Om een goede nachtrust te bevorderen, is ontspanning voorafgaand aan het slapen belangrijk evenals een gebalanceerd dagritme, waarin stress en een te overvol schema vermeden dienen te worden.

Handgemaakte kinderbedden van Vi-Spring
Daarnaast is het bed zelf ook van belang. De luxe bedden van Vi-Spring bieden kinderen comfort en steun in deze cruciale levensfase. De beddenfabrikant biedt een brede waaier van handgemaakte bedden in natuurlijke materialen van topkwaliteit voor kinderen vanaf 5 jaar. Vi-Spring biedt een uitgebreide aanbod. Voor de matrassen en slaapbanken is er oneindig veel keuze uit stoffen, die passen bij elke kinderkamer. Elk bed wordt afzonderlijk met de hand en op bestelling gemaakt. Bovendien worden voor de matrasvulling volkomen natuurlijke materialen van de hoogste kwaliteit gebruikt. Natuurlijke materialen zoals katoen, lamswol en calicot zorgen voor verkoeling in de zomer en een aangename warmte in de winter. Het enige materiaal in een Vi-Spring-matras dat niet afkomstig is van Moeder Natuur, is de stalen vering.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Vispring?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist