Vi Spring bedden

hoofdbord Celeno

Leer is stijlvol én tijdloos… De Britse luxebeddenmaker Vispring speelt in op deze trend met de Celeno, een nieuw lederen hoofdbord, ontworpen door de Fransman Terence Mesguich Jacquemin. Het design is innoverend met strakke lijnen en geraffineerde details, volledig in stijl met het vakmanschap dat men gewend is van Vispring.

Een mannelijk ontwerp….
De Celeno is het resultaat van de tweede samenwerking tussen Vispring en de Franse ontwerper Terence Mesguich Jacquemin. Dit stevige, mannelijke ontwerp is voor Vispring het eerste lederen hoofdbord. Het bestaat uit twee grote, rechthoekige opgevulde kussens en is prachtig bekleed met elegant Ebony-leer. De Celeno nodigt uit om comfortabel achterover te leunen en maakt van een bed veel meer dan een plaats om te slapen. Design hand in hand met comfort en een perfecte belichaming van Visprings filosofie “de kunst van het slapen, de kunst van het leven”.

Met een vrouwelijke toets…
De kussens zijn in een solide, handgemaakt eiken frame gevat. Het frame is 140 cm hoog en verkrijgbaar in twee tinten: natuur en wengé. De stiksels in delicate crèmekleur maken elk kussen af en zorgen voor een vrouwelijke toets. De Celeno wordt gecombineerd met de luxecollectie van handgemaakte matrassen en boxsprings. Zij worden stuk voor stuk op maat gemaakt in de Vispring-fabriek in Devon. De boxspring kan worden gestoffeerd volgens de wensen van de klant, zodat hij perfect op elk interieur kan worden afgestemd en een pronkstuk is voor iedere slaapkamer.

Over Vispring
Volgens Vispring is de keuze van het juiste bed een ervaring die iemands leven ingrijpend kan veranderen. Want de dag na een fijne Vispring nacht zit boordevol potentieel, emoties en positieve energie. Alle Vispring bedden zijn handwerk en worden op bestelling in Devon (Engeland) vervaardigd. Deze compromisloze keuze komt voort uit de wetenschap dat slapen een uitermate persoonlijke zaak is. Alleen zó kan worden gegarandeerd dat ieder bed niet alleen super comfortabel is, maar de slaper ook daadwerkelijk ‘op het lijf’ geschreven is.

Kijk voor meer informatie op https://www.vispring.nl.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Bedden?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist