VI-spring bedden

Matrassen van maismeelvezel


Vi-Spring bedden staan bekend om het gebruik van natuurlijke materialen. De beddenfabrikant heeft onlangs het gebruik van maïsmeelvezel geïntroduceerd waardoor de matrassen nu nog natuurlijker en daarmee absoluut uniek zijn. Met het gebruik van uitsluitend natuurlijke materialen en het unieke vakmanschap tijdens de productie, biedt de Vi-Spring matras de slaper ongekend comfort en een ongeëvenaarde ondersteuning.

Niets is zo natuurlijk als slapen. En niets slaapt beter dan een bed gemaakt uit 100 procent natuurlijke materialen. Synthetische bedden ademen niet, waardoor je het er gemakkelijk te warm in krijgt. Ervaring en onderzoek hebben Vi-Spring geleerd dat een bed alleen maar kan ademen en extra lang kan meegaan als het geheel vervaardigd is uit natuurlijke materialen. Iedere matras wordt daarom zorgvuldig gevuld met de beste, ademende materialen zoals zuiver lamswol, katoen, paardenhaar, kasjmier en zijde. Een Vi-Spring bed houdt je dan ook koel in de warme zomermaanden en heerlijk warm in de winter.

Tot voor kort was het nog nodig om een kleine hoeveelheid polyester te verwerken in de matrassen van Vi-Spring, om de verschillende vezels samen te houden. Dit is nu vervangen door uit maïsmeel verkregen polymeervezel, een 100 procent natuurlijk materiaal. Deze vezel wordt verhit waardoor dit gedeeltelijk smelt en zo het in de matras gebruikte katoen en lamswol kan samenkleven. Deze nieuwe en innovatieve methode is absoluut uniek, en exclusief voor Vi-Spring bedden. Het enige materiaal in een Vi-Spring bed dat niet door moeder natuur wordt geleverd zijn nu nog de veren zelf.

Over Vi-Spring

Volgens Vi-Spring is de keuze van het juiste bed een ervaring die iemands leven ingrijpend kan veranderen. Alle Vi-Spring bedden zijn handwerk en worden op bestelling in Devon (Engeland) vervaardigd. Deze compromisloze keuze komt voort uit de wetenschap dat slapen een uitermate persoonlijke zaak is. Alleen zó kan worden gegarandeerd dat ieder bed niet alleen supercomfortabel is, maar de slaper ook daadwerkelijk ‘op het lijf’ geschreven is.

Vi-Spring werd opgericht in 1901 en was de eerste beddenfabrikant die matrassen met individueel verpakte veren (‘pocketveren’) produceerde: een systeem dat een ware omwenteling veroorzaakte.

Vi-Spring is nooit van zijn oorspronkelijke filosofie afgestapt en heeft de productie van zijn unieke kwaliteitsbedden steeds gebaseerd op een combinatie van uitmuntend vakmanschap en het gebruik van de allerbeste materialen. Vandaar ook dat Vi-Spring al meer dan 100 jaar de voorkeur geniet van mensen die het beste van het beste willen.

Kijk voor meer informatie op: www.vispring.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Vispring?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist