Trecompany design bedden

Basket

Het nieuwe bed van Trecompany heet Basket. Het is verkrijgbaar in twee varianten waarvan de bedpoot het verschil maakt. De één Scandinavisch en een tikkeltje eigenwijs, de ander wat meer ingetogen en chic. Met de materialen eiken gefineerd multiplex in drie kleuren olie en gelakt MDF in zes Trecompany-basiskleuren, kun je het bed in eigen stijl laten uitvoeren.Trends anno 2014
Eigenaar van Trecompany Ward van Zandvoort: “Met dit model gaan we een andere richting op. We wilden met een voor ons nieuw materiaal werken en meer kleurvariatie in hout bieden. Multiplex is een materiaal van nu. Het is oersterk en de gelaagdheid geeft een mooi effect op de randen.” De naam is geïnspireerd op een oud model uit de collectie van Treco, het bedrijf van de vader van Ward. “Ik wilde iets van vroeger meenemen in een ontwikkeling van nu. De naam Basket is afgeleid van het Hollandse gezegde ‘ik ga m’n mandje in’, dat gevoel willen we graag losmaken met dit model.”

Sprekende vormen
Trecompany wil ruimte en rust creëren in de slaapkamer. Dankzij de elegante en speelse uitstraling van model Basket ontstaat er meer luchtigheid dan bij de volumineuze massieve boxsprings die de markt beheersen. Met een taps toelopend hoofdbord en afgeronde randen gaf ontwerper Stefan Steenkist het designbed een vriendelijke, haast aaibare uitstraling. De schuine, ronde bedpootjes maken hem van nu en zorgen voor een knipoog.

'Made in Holland'
Bed Basket in de maat 180x200 cm, is verkrijgbaar voor € 1395,-. Het wordt net als het overgrote deel van de bestaande collectie ontwikkeld en geproduceerd in Nederland. De collectie van Trecompany is verkrijgbaar in zorgvuldig geselecteerde winkels.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Bedden?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist