Slaapkamer stijlvol inrichten

met een klein budget

Ben je een nieuwe woning aan het inrichten, maar is al het budget al in de woonkamer en keuken gaan zitten? Of is jouw slaapkamer toe aan een make-over, maar wil je er eigenlijk niet te veel geld aan uitgeven? Geen probleem! In dit artikel lees je verschillende tips hoe je met een klein budget een stijlvolle slaapkamer in kunt richten.

Shop tweedehands

Tweedehands shoppen is hot! Steeds meer mensen struinen het internet af of duiken de kringloopwinkel in op zoek naar de mooiste parels. Als je maar een klein budget hebt, is dit ook een echte aanrader. Bovendien is het een leuke hobby om op zoek te gaan naar tweedehands items. Je weet nooit precies wat je tegenkomt. Het duurt misschien iets langer voordat je alle gewenste meubels bij elkaar hebt, maar dan heb je wel flink wat geld bespaard.

Knap oude spullen op

Ben je uitgekeken op het nachtkastje of de kast in je slaapkamer? Het is meestal niet nodig om het te vervangen voor iets nieuws. Geef deze oude spullen gewoon een opknapbeurt! Een likje verf doet vaak al wonderen.

Koop een kwalitatief maar goedkoop bed

Ondanks een klein budget raden we aan om niet te veel te bezuinigen op een bed. Een goede nachtrust is namelijk erg belangrijk voor je gezondheid. Kies daarom voor een bed van hoge kwaliteit en met een aangename prijs. Kijk bijvoorbeeld of er een kortingsactie of boxspring aanbieding te vinden is. Of kies voor het goedkoopste bed van een goed merk. Je kunt beter investeren in een bed met een lange levensduur dan een spotgoedkoop bed kopen die na een jaar al aan vervanging toe is. Goed voorbeeld: hieronder zie je een goedkope boxspring van Silvano, de Lifestyle Original. Dit kwalitatieve boxspring bed kun je door middel van een configurator helemaal zelf samenstellen. Hiermee ben je niet alleen verzekerd van comfort, maar ook van een hele luxe en stijlvolle uitstraling.

Afbeelding: Silvano

Afbeelding: Silvano

Maak decoratie zelf
Ben je een beetje creatief? Maak dan zo veel mogelijk accessoires en decoratie zelf. Vaak ben je zo een stuk goedkoper uit. Er zijn online genoeg leuke Do It Yourself ideetjes te vinden!

Gebruik luxe materialen
Sommige materialen geven de slaapkamer direct een stijlvolle uitstraling. Denk aan fluweel, imitatiebont, satijn, glas en messing. Maak er daarom slim gebruik van. Een goedkoop kussen ziet er al heel anders uit met een velvet of satijnen kussensloop eromheen. En een grote glazen vaas uit de kringloopwinkel lijkt na een poestbeurt ineens veel geld waard. Probeer vooral weg te blijven bij items en meubels met een goedkope plastic look.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Slaapkamertrends?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist