Simmons Canada

Ontdek het nieuwe slapen

Canada. Het land waar ontspannen op een hoog niveau staat. Rust. Energie opladen en je lichaam laten ontspannen. Simmons, de uitvinder van de pocketvering, al ruim 100 jaar geleden, staat op eenzame hoogte met hun matrassen collectie. Gun uzelf ook een stukje Canada en ontdek de kracht en weldaad van deze matrassen.

Maximize Your Sleep Performance
Beautyrest begrijpt dat u de juiste materialen nodig heeft om uw slaapprestaties te verbeteren. Daarom hebben we al onze matrassen uitgerust met innovatieve technologieën om u te helpen het maximale uit elke nachtrust te halen.

De BEAUTYREST® BLACK-collectie is het hoogtepunt van de knowhow van Simmons. Het voert technologie naar zijn hoogtepunt en zo maken zij producten met uitzonderlijke afwerkingen en nobele materialen die minutieus zijn geselecteerd op hun innovatieve kwaliteiten. Exclusieve technologieën: Het resultaat van de knowhow van Simmons, de matrassen van de BEAUTYREST® BLACK-collectie hebben 100% pocketvering van de hoogste kwaliteit.. Een exclusieve combinatie van twee pocketveringstechnologieën: Sensoft Evolution en Cable Coil.

Sensoft®-technologie
Deze Sensoft®-technologie, gepatenteerd door Simmons, is het geheim van pocketvering met uitzonderlijk comfort. Elke veer wordt individueel verpakt in een non-woven zak, een hypoallergeen materiaal, luchtig, bacteriedodend en met hoge sterkte.

Ultrasoon gelast, de pocketveren zijn aan de zijkanten en niet aan het oppervlak met elkaar verbonden. Een perfecte ondersteuning tijdens slapen, in alle posities, zodat iedereen profiteert van de zoetste slaap!

Cable Coil Technologie
​De gepatenteerde Simmons Cable Coil-vering bestaat uit drie staaldraden van zeer dun draad met extreem hoog koolstofgehalte. Door deze bijzonderheid zorgt dit voor:
-Aangepaste en zeer nauwkeurige ondersteuning
-Drukverlagende zones
-Betere veerkracht en duurzaamheid
-Zeer stabiel ligcomfort

Everything you need for a better night's sleep.
Deze Sensoft®-technologie, gepatenteerd door Simmons, is het geheim van pocketvering met uitzonderlijk comfort. Elke veer wordt individueel verpakt in een non-woven zak, een hypoallergeen materiaal, luchtig, bacteriedodend en met hoge sterkte.Ultrasoon gelast, de pocketveren zijn aan de zijkanten en niet aan het oppervlak met elkaar verbonden. Een perfecte ondersteuning tijdens slapen, in alle posities, zodat iedereen profiteert van de zoetste slaap!

Sensoft Evolution® Technology / Sensoft Evolution Ultime®
Ontworpen in samenwerking met de Franse Federatie van masseurs, fysiotherapeuten en kynesiologisten, de Sensoft Evolution Ultime®-vering:
-Is ontworpen in een specifieke legering
-Biedt de meest perfecte ondersteuning
-Past zich aan alle lichaamstypen aan
-Zorgt voor een optimale luchtcirculatie en behoudt de lineaire temperatuur

Uitgeroepen tot de "Beste matras van Frankrijk 2017-2018" en speciaal aanbevolen voor mensen met rug, schouder en heupklachten.

Duetto®-technologie
Het Duetto®-systeem combineert op ingenieuze wijze twee lagen tonvormige pocketveren voor zacht en weldadig comfort.
De bovenste serie pocketveren volgt de contouren van het lichaam soepel en ondersteunt deze over het gehele oppervlak.​
De onderste serie pocketveren absorbeert en verdeelt geleidelijk het gewicht van de slaper door zich elke veer puntsgewijs aan elk lichaamsdeel aan te passen.
​Deze ongekende soepele vering maakt het mogelijk het lichaam zachtjes te verwelkomen en vervolgens de lichaamsdelen die het meest vragen, perfect te ondersteunen.

Twinsoft®-technologie
Exclusief Beautyrest combineert Twinsoft®-technologie twee verschillende typen pocketveren die op elkaar zijn geplaatst voor comfort op maat:
De bovenste serie tonvormige pocketveren biedt uitzonderlijke gastvrijheid, optimaal comfort en past perfect bij de lichaamsvormen.
De onderste serie Sensoft Evolution® pocketveren absorberen geleidelijk de lichaamsdruk en verdeelt het gewicht gelijkmatig.
De specifieke vorm, die breder is aan de onderkant, biedt een perfecte veerstabiliteit en behoort tot de Non Flip collectie.

Fullsoft®-technologie
De door Simmons gepatenteerde Fullsoft®-vering biedt de slaper uitzonderlijke ondersteuning en anatomische ondersteuning:
De bovenste en onderste delen van de veer absorberen de druk van het lichaam en verdelen het gelijkmatig voor een extreem zacht ligcomfort.
Het middenste deel van de veer, strakker en dus steviger, vervult de ondersteuningsfunctie.

Deze specifieke vorm, die breder is aan de onderkant, maakt een perfecte stabiliteit van de veer mogelijk en behoort tot de Non Flip collectie.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Slaapkamertrends?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist