Pullman boxsprings

My box


boxsprings, het is dan ook niet verwonderlijk dat zij nog steeds voorop loopt in de ontwikkeling. Met als gevolg dat steeds meer mensen op een Pullman boxspring slapen. Ook de luxe verstelbare bedden van Pullman vormen hierop geen uitzondering. Het model MyBox, de persoonlijke boxspring, is de nieuwste verstelbare boxspring van Pullman.

 

 

Het model MyBox geeft een totaal nieuwe invulling aan begrippen als vormgeving, comfort, toegepaste techniek, ergonomie en kwaliteit. Bekijk de details: de toepassing van de hoogwaardige grondstoffen; de perfecte afwerking; het slide back systeem en de uitgekiende plaatsing van de draaipunten. Duidelijk herkenbaar is MyBox aan de vernieuwde vormgeving; de matrassen, boxspring, achterwand en Comfort-Topper zijn voorzien van fraaie rondingen. Zowel de boxspring als matras zijn voorzien van de innovatieve Inside Pocket technologie.

 

 

De kwaliteit van Pullman komt misschien wel het best tot uitdrukking in de 25 jaar garantie die op elke Pullman boxspring en verstelbare Pullman wordt gegeven. Die kwaliteit wordt bovendien nog eens bezegeld door het TNO certificaat.


Kijk voor meer informatie op: www.pullman.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Bedden?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist