PIP Allergy Free

Binnen 4 Weken Allergie Vrij Slapen

Herkent u dit? Tranende of jeukende ogen of benauwd bij het ontwaken? Een grote kans dat u last heeft van huisstofmijtallergie. Maar ook u kunt binnenkort weer Allergie Vrij Slapen. Zonder gebruik te maken van Anti-allergeenhoezen of andere middelen.Bent u wekelijks of dagelijks in de weer om uw omgeving voor u zelf of uw dierbaren zoveel mogelijk stofvrij te houden. En heeft u het gevoel dat al uw inspanningen weinig tot niets helpen. Wij bieden u graag de helpende hand. Want als u dat wilt dan behoort die ernstige benauwdheid of al die lastige bijverschijnselen binnen 4 weken tot het verleden.


(testemonial)
Onze kinderen waren bijna het hele jaar door verkouden, hun neusjes zaten dicht, hun sinussen waren opgezwollen en ze hadden het moeilijk als ze fysieke inspanningen moesten leveren zoals zwemmen, lopen etc..Nu gebruiken wij ongeveer 1 jaar PIP Allergy Free. Onze kinderen hebben enkel nog de gebruikelijke snotneusjes in het voor- en najaar. Ze gebruiken geen van beide nog medicatie om hun longen open te houden. Ze hebben een normale diepe ademhaling en als ze slapen kloppen hun hartjes ook gewoon rustig zoals het hoort te zijn.
We hebben nu zelfs, na lang aandringen van de kinderen, katjes in huis gehaald. Ook dit levert geen enkel probleem.

Corina van AstenNieuwe Technologie!

Dankzij een nieuwe technologie is het mogelijk om met probiotica de allergische reactie terug te dringen.

Probiotica?, hoor ik u zeggen, wat is dat?
In simpel Nederlands betekent dit: Slechte Bacterieën bestrijden d.m.v. Goede Bacterieën.
Denk aan de drankjes die u tegenwoordig veelvuldig in de supermarkt ziet. Bacterieën die uw darmflora weer herstellen. Ook dat gebeurt door het inzetten van Probiotica.

Hoe helpt Probiotica tegen Huisstofmijt?
Goede Bacterieën worden losgelaten in het gebied waar de huisstofmijt actief is. De goede bacterie leeft van de uitwerpselen van de huisstofmijt en zal vanwege een gunstig klimaat zich snel vermenigvuldigen. De hoeveelheid allergenen in bijvoorbeeld uw matras zal snel afnemen, met als gevolg vermindering van de allergie.

Waarom komt dit nu pas op de markt?
Tot voor kort was het niet mogelijk om de houdbaarheid van deze goede bacterieën te controleren. Een Belgisch laboratorium gespecialiseerd in Probiotica heeft echter een nieuw procedé ontwikkeld om deze bacterieën 2 jaar lang te conserveren. Uiteraard is dit procedé gepatenteerd en kort geleden op de markt gebracht.

Als dit nog maar zo kort bestaat is de werking dan al aangetoond?
Ja, de werking van deze goede Bacterieën was al veel langer bekend. Ook bij de bestrijding van de huisstofmijt allergie. Het enige echte probleem tot voor kort geleden was het conserveren van de bacterieën en dat is nu ook opgelost.

(testemonial)
Mijn vriend heeft al jaren last van een zware huisstofmijtallergie en staat iedere dag op met benauwdheid en zijn neus zit altijd helemaal dicht. Toen ik van PIP hoorde, heb ik meteen een fles aangeschaft en ben het zonder hem te zeggen gaan gebruiken. Na 14 dagen zei hij 's morgens tegen mij, dat hij veel minder last had van zijn benauwdheid. Ik heb hem toen verteld dat ik al 14 dagen ons bed behandelde met uw nieuwe product. Hij was wildenthousiast en nu naar een paar maanden promoot hij uw product bij iedereen die ook last heeft van een huisstofallergie. Oh ja, zijn beschermhoes van zijn kussen heeft hij er ook afgehaald. Dank u wel (ook namens mijn vriend)

Carla van Beers


Wilt u voortaan ook Allergij Vrij Slapen?
Bestelt u hier dan een bus PIP Allergy Free. Na 14 dagen gebruik* zult u het verschil al merken.

Slechts enkele seconden zijn er nodig om uw bed Allergie Vrij te maken. In 3 seconden sprayt u de juiste dosering in een nevel ruim boven uw bed. De eerste week herhaalt u dit iedere dag (bij voorkeur 's morgens) en slechts 1x per dag. Indien u dit 7 dagen achtereenvolgens gedaan heeft gaat u door met dezelfde dosering, maar dan om de 2 dagen. Op deze wijze houdt u uw bed Allergie Vrij!

1 fles PIP Allergy Free van 400 ml is voldoende om een 2 persoonsbed 1 jaar lang te onderhouden.

U kunt deze fles in de webshop van Boxspring.NL bestellen voor een prijs van € 39,95 + verzendkosten.

Voor snelle beslissers is er nu een leuke zomeractie, want tot 15 Augustus 2011 ontvangt u maar liefst € 10,00 korting op een 400 ml. fles PIP Allergy Free.

Klik op deze link om direct naar de zomeractie te gaan!

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Allergie vrij slapen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist