Opaque & Sheer Bedden

Bedroomdesign

Goed slapen is een vereiste om je elke dag maar weer goed te voelen. Wij begrijpen dat als geen ander maar wij vinden ook dat een bed er gewoon mooi uit mag zien. Dat is dan ook de reden dat wij de Opaque & Sheer boxspring & matrassen collectie hebben ontwikkeld. Om lekker in te slapen en mooi om elke keer naar te kijken.

De Opaque & Sheer boxspring sets zien er niet alleen mooi uit maar zijn ook uitermate comfortabel. De boxspring, gestoffeerde matras en topmatras zorgen samen voor een goede nachtrust waarbij naar keuze het comfort kan worden bepaald. Een goede ondersteuning en ventilatie zijn daarbij vanzelfsprekend

 

Dutch Design
Zo tijdloos als het merk Opaque&Sheer is zo wilden wij ook graag de nieuwe bedden zien. Topontwerper Roderick Vos was daarvoor dan ook de aangewezen persoon. Met zijn esthestische en harmonieuze ontwerpen ontwikkelt hij prachtige, bruikbare en tijdloze producten. Zo ook de nieuwe Opaque&Sheer boxspring & matrassencollectie waarin hij comfort & design met elkaar verbindt.

 

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Bedden?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist