HYPNOS

’s Werelds meest duurzame beddenmerk

Volledig CO2-vrije productie, 100% recyclebare matrassen en boxsprings, 10 jaar volledige garantie, geen schuim, geen lijm- of andere kleefstoffen..

Koninklijk onderscheiden, hofleverancier van het koningshuis, trendsetter op het gebied van slaapkamerinspiratie… Welkom in de wereld van Hypnos.

Toen George Henry Keen zijn eerste matras met de hand vervaardigde uit enkel natuurlijke materialen, had hij nooit kunnen vermoeden dat dit het startpunt was van het meest prestigieuze beddenmerk in Engeland. Want in 116 jaar is veel gebeurd. Zo is Hypnos al sinds 1929 hofleverancier van het Engelse Koningshuis én heeft het de eer om zichzelf de eerste beddenfabrikant te mogen noemen die CO2-vrij produceert. (al sinds 2011). Wist u dat onze bedden nog steeds met de hand worden vervaardigd, zoals in 1904? Wij gebruiken geen lijm, maar draad en naald. Wij gebruiken geen synthetische producten, maar natuurlijke vezels, zoals: kasjmier, zijde, paardenhaar, alpaca, pashmina, katoen en wol.

Inspired by Nature
Wij nemen u graag mee in deze inspiratie. Want de natuur dient niet alleen beschermd te worden door onze duurzame productie en eigen recycle faciliteit. Nee; de natuur beschermt onze nachtrust ook. Want de natuurlijke materialen hebben allemaal hun eigen eigenschappen. Zo voelt bijvoorbeeld zijde heerlijk koel aan en heeft alpaca een enorme thermische werking. Alpaca zal dus koel aanvoelen in de zomer, maar behaaglijk warm in de winter.. En wie goed slaapt, voelt zich energieker, fitter en presteert beter. “Eigenlijk is slaap een primaire levensbehoefte” zegt Jeroen Haarhuis van Haarhuis & Jansen Luxury Bedding, exclusief importeur in de Benelux.

“Daarnaast is het van levensbelang dat wij zorg dragen voor de natuur.. en dat doet Hypnos als geen enkel ander beddenmerk”.
 

10 jaar volledige garantie
Wij maken al meer dan 100 jaar matrassen op authentieke wijze. Het vervaardigen van één Hypnos matras duurt zo’n 8 à 11 uur en wordt met veel precisie uitgevoerd door onze ervaren ambachtsmensen met draad en naald. Door deze maakwijze kunnen wij garanderen dat het product zó goed is dat wij 10 jaar volledige garantie geven. Aan het einde van die 10 jaar biedt Hypnos u de service het matras gratis te retourneren naar de fabriek in Engeland, alwaar het matras volledig in eigen beheer wordt gerecycled.

Het voordeel van alles met de hand maken, is dat we ieder bed persoonlijk kunnen opbouwen per eindgebruiker. U vindt onze bedden in hotels over heel de wereld, maar wij bouwen ook een persoonlijk bed wanneer er een wereldleider op bezoek komt bij de Engelse koningin. Heeft u een eigen specifieke stof waarin u uw bed wilt laten stofferen? Wij maken het. Wilt u bergruimte in uw boxspring? Of een originele Yale kluis? Geen probleem. En toch is een Hypnos matras al leverbaar vanaf €1495,-

Een complete boxspring is er al vanaf €4000,- en dan heeft u echt al een bijzonder meubelstuk in uw slaapkamer. Uiteraard variëren de prijzen per matras en- of boxspring. Want bedden van €25.000,- zijn ook geen uitzondering voor dit wereldse beddenmerk. Indien u meer wilt weten verwijzen wij u graag naar één van onze exclusieve verkooppunten die u kunt vinden op onze website.

Kijk voor meer informatie op http://www.hypnosbedden.nl..

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Slaapkamertrends?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist