Het Bed van Phi-ton

Een nieuwe dimensie


Een nieuwe beleving. Phi-ton <het Bed>, innovatief in techniek, zwevend licht in optiek. Een nieuwe leefruimte, aan te passen aan uw persoonlijke wensen en de stemming van het moment. Het meervoudig bekroonde design brengt tijdloze elegantie in de slaapkamer. Geavanceerde, gepatenteerde techniek is er onzichtbaar in verborgen.


Phi-ton is het bed in een nieuwe dimensie:
zwevend zonder onderraam, in een opwindende symbiose van design, luxe en gezondheid.

Design

Tijdloos design en een luxueuze afwerking maken het Phi-ton bed een juweel in elke slaapkamer. Zwevend zonder onderraam met een heldere belijning laat het Phi-ton bed zich altijd van zijn mooiste kant zien. Meervoudig bekroond, waaronder de Reddot en Good design award.

Het bed – de centrale plaats van welbevinden op elke gewenste plek. Dat is mogelijk door de techniek die verwent. Zonder de visuele beperkingen van elektrische snoeren. Het enige dat men hoeft te zien van de intelligente, zelfcorrigerende besturing is de afstandsbediening, waarmee men ook de massagefunctie bedient.

Ruimte voor individualiteit.  Of het nu in de horizontale of in een van de ontelbare posities staat: het Phi-ton bed onderscheidt zich altijd door het zwevende design. Daarom moet  Phi-ton <het Bed> er natuurlijk ook anders uitzien dan alle andere bedden: met een keuze uit verschillende poten en modieuze stoffen in diverse kleuren, bepaalt men zelf het uiterlijk van het Phi-ton <het Bed>.

Comfort

Het begin van comfort. Hoeveel lig- en slaapcomfort een bed biedt, hangt mede af van de ondergrond waarop de matras ligt. Phi-ton heeft een hoogwaardige ondervering van micro pocketveren met uitstekende biomechanische en microklimatische eigenschappen.

Zoals men wil. Het Phi-ton bed biedt ongekende mogelijkheden voor individuele vrijheid en comfort. Perfect in te stellen naar de persoonlijke wensen en lichamelijke kenmerken. Of men wil slapen, ontspannen, lezen, tv kijken of knuffelen, het aantal instellingsmogelijkheden wordt alleen begrensd door de wetten van de ergonomie.


Wellness voor gevorderen. Phi-ton levert 3D-matrassen waarin weldadige massagefuncties zijn opgenomen. Beter kan men zich niet ontspannen – gewoon gaan liggen en genieten. En wanneer men daarbij in slaap valt – ook geen probleem: de massage stopt automatisch na 15 minuten.

Techniek

Kracht die van binnenuit komt. Vier perfect op elkaar afgestemde elektromotoren brengen Phi-ton <het Bed> in de gewenste lievelingspositie - zacht en precies. Ondanks de unieke bewegelijkheid en het slanke design is het bed rondom belastbaar, ook aan de uiteinden.

De kunst van transformatie. Voor de talloze, precieze instellingsmogelijkheden - en de optionele massagefunctie - gebruikt men eenvoudig de kabel- of infrarood afstandsbediening. De bediening is kinderlijk eenvoudig, maar voor de zekerheid voorzien van een kinderslot.

Meer zekerheid. Geen onderframe, geen open bewegende delen, geen knelpunten, geen gevaar voor blessures.  Phi-ton <het Bed> heeft een gepatenteerde, zelfcorrigerende beveiliging van de bewegingen van de segmenten.

Kijk voor meer informatie op: www.phi-ton.com

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Phi-ton bedden?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist