Hastens bedden

Vividus


150 jaar ervaring in het maken van bedden heeft geresulteerd in de Hästens Vividus. De Vividus is met recht het meest exclusieve bed ter wereld, waarmee je investeert in een betere levenskwaliteit. Zoals ieder meesterwerk is de Vividus op maat gemaakt en gesigneerd door de beste beddenmakers van Hästens.

 

 

Ultiem slaapcomfort

Elk Vividus-bed is uniek. Het neemt 140-160 manuur in beslag om het volledig met de hand gemaakte bed te vervaardigen. Dit gebeurt geheel volgens traditionele methodes, die van generatie op generatie zijn doorgegeven. Veel onderdelen van dit vakmanschap zijn in de vergetelheid geraakt nadat machines het werk hebben overgenomen. De beddenmakers van Hästens verwerken uitsluitend de beste natuurlijke materialen, zoals paardenhaar, wol, linnen en katoen in de Vividus. Aan de ontwikkeling van de Vividus ging twee jaar onderzoek vooraf om uiteindelijk, in 2006, tot de beste combinatie tussen deze hoogwaardige materialen te komen. Het resultaat: een uniek, comfortabel en ambachtelijk bed met een perfecte balans voor het ultieme slaapcomfort. De Vividus is een bed dat je lichaam draagt en steunt en tegelijkertijd laat ontspannen op een manier die je niet eerder hebt gekend. Nachtrust is nog nooit zo volmaakt geweest.

 

 

De Vividus

De Vividus is verkrijgbaar in elke gewenste maat en kleur en biedt de keuze uit een soepele, medium of stevige vering. Hästens geeft tot 25 jaar na aankoop garantie op veer- en framebreuk.  

 

Kijk voor meer informatie op: www.hastens.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Bedden?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist